keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Leffailtaa

Eilen päätettiin pitkästä aikaa mennä leffaan. Ostin syksyllä stockan hulluilta päiviltä kymmenen leffalipun paketin ni ne on melkeen kaikki viel käyttämättä. Päädyttiin päivänäytökseen klo 17.30 katsomaan Rangoa. Im a succer for animations...



Rango kertoo siis semmoisesta hieman höhlästä kameleontista played by Johnny Depp! Yum! Hienosti luonnas mieheltä ääninäytteleminen, vaikka onhan hän ennenkin niitä tehnyt (mm. corpse bride) mutta tämä oli hieman eri. Leffakin oli meidän mielestä mainio, vitsit kyllä oli aika nopeita ja joskus vaikeita ymmärtää niin oltiin välillä ainoat salissa kun nauroi...Mutta suosittelen!



Tää oli muuten taas niitä animaatioita joita ei lastenelokuvaksi voi kutsua. Kaikki vitsit oli aikuisten ymmärrettävissä ja kuolemaakin tapahtui...

Leffaan en sen kummoisempia vaatteita vaihtanu eli päivän asulla mentiin...



Kengät: Kööpenhamina
Leggarit: Pieces (jotka alkaa näyttää niin kulahtaneilta et melkeen niinku hävettää..)
Trikoohame: H&M
Tunika: Vero Moda
Toppi: H&M
Huivi: Kirppis
Kello: Mammalta



Ja sain viime viikonloppuna äidiltäni kellon josta tykkään niiiin paljon. Ja vaikka en osaa koskaan katsoa rannekellosta aikaa vaan kännykästä täytyy mun mielestä kellon olla käynnissä. Mietin vaan sellasia tilanteita kun joku kysyis kelloa ja sit täytyis todeta et öö, ei tää oo päällä tää kello...=P



Kävin siis kellosepällä vaihdattamassa patterin ja kelloseppä oli semmonen ihana, samanlainen kuin suutari jolla käyn. Molemmat aina höpisee mulle jotain samalla kun koraavat kenkiä/kelloa enkä mä kuule/ymmärrä mitään...mutta ihania lempeitä miehiä molemmat! Patterin vaihto makso 5€ ja kelloseppä sijaitsee aurionkulman sisäpihalla, torin laidalla.

sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Viihteellä

Eilen oltiin pitkästä aikaa Matin kanssa molemmat viihteellä. Mua ei vaan viime aikoina oo huvittanu jaksanu lähteä baareilemaan, opparista ja töistä ja kevätväsymyksestä johtuen. Luulenpa jopa et en tammikuun alun jälkeen edes ole ollu yökerhoilemassa...



No eilen oli pitkästä aikaa semmoinen baarifiilis et jaksoin sinne yökerhoonkin asti. Mulla kun on vähän paha tapa väsähtää jos juon siideriä enkä koskaan jaksa pysyä hereillä. Ja kun Porissa on se ärsyttävä tapa mennä baariin vasta klo 24 jälkeen, joskus jopa yhden jälkeen.



Mutta hauska ilta oli, vaikkakin Cabaretin dj oli taas niin maan hunoin et ei mitään tolkkua. Jos on hyvä tanssibiisi siitä ei tehdä omaa hidasta versiota...mur...



Asuna oli:

Kengät: Prisma
Sukkikset: Seppälä
Shortsit: H&M
Toppi: New Yorker
Korvikset: Kirppis
Sormus: Lindex
NAhkaranneke: JC (joka hyppäs ennen lähtöä MAtin ranteeseen)

Hiukset oli toiselta puolelta letitetty päätä myöten ja toisella vapaana. Toi ranskalaisten lettien tekeminen itselle ei kyllä kuulu mun vahvoihin puoliin...=P

perjantai 25. maaliskuuta 2011

Floral print

Eilen tulikin jälleen pikahälytys töihin. Heräsin ysiltä soittoon ja jo kello 11 olin töydessä tohinassa töissä.

Iltapäivällä kävin sitten kiertelemässä kaupungilla ostamassa kaikkea hyädyllistä. Sokoksellakin tuli pyörittyä ja onneksi jätin senkin torstai iltapäivään. Sokoksen 3plus1 päivät on yleensä ekana pävänä yhtä kamalat kun stockmannin hullut päivät.

Jaa-a, nyt on semmonen olo et ei oo mitään kunnon asiaa. Joten kuvia kehiin...



Kengät: Andiamo
Farkut: Only
Toppi(alla): Vila
Toppi(päällä): H&M
Neule: H&M
Koru: Kirppis



Sitten tein ihanan löydän HYllymeri-kirppikseltä.



KYseessä Gina Tricotin kukkahuppari. Toi on taas niitä vaatteita jossa kokolappu on HIEMAN hämäävä. Kyseinen yksilö on meinaan kokoa xs...mut ehkä ton olis tarkotus olla semmonen iso löllöhuppari. No mutta menee mulla noinkin. Tämä kustansi 4€. SIt kun viel löytäs kivoja kesätoppeja tontyyppisessä kuviossa olisin kiitollinen.

torstai 24. maaliskuuta 2011

Purkkia purkkia

Hei, täytyy tunnustaa yks juttu. Olen purkkiaddikti. Jos olis mahdollista mein keittiöstä löytyis vaan avohyllyjä ja kaikkia kuivatavara olis säilöttynä kaikkiin ihaniin purkkeihin. Mielummin lasi mut muutkin ihanuudet käy.



Pari viikkoa sitten löysin pitkän etsinnän jälkeen mein kissan kuivaraksuille maailman mainioimman purkin.

Purkki on sopivan iso ja leveä, yks säkillinen ruokaa menee siihen mainiosti. Tuosta sitten kaavitaan JAdelle ruokaa. Mahtavan käyttötarkoituksensa lisäksi purkki ei paljon lompakkoa rokottanut, taisi maksaa 3€ kirppiksellä. Joskus kun tommosista lasipurkeista saa maksaa yli kympin.

keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Hiusten luottotuoteet

Nyt kun uusi tukka on esitelty voisin esitellä mun luottotuotteet kun on kyse hiuksista.

Mä en ole kovinkaan ahkera laittamaan tukkaani enkä käytä kovinkaan monia hiustuotteita. Ei vaan aina jaksa. Nyt esittelenkin semmoiset tuotteet joita ilman mun tukka ei näkis päivänvaloa. Nih.



Ilman näitä kahta en voisi elää. Rainbow vesipedon hoitosuihke ja Klippoteketin kuivashamppoo. Tui Rainown suihke on varmaankin tarkoitettu lapsille ja takkujen estoon mut mulla toimii sähkäisyyden ja niiden takkujen poistamisessa. Mulla on sitä hassu tukka et siinä on semmonen takkunen, pörrönen ja sähäkäinen kohta pään oikealla puolella, vasen puoli on ok. Ilman tätä suihketta multa lähtis oikeelta puolelta varmaan kourallinen hiuksia joka kerta kun harjaan hiukseni. Tämä suihe on myös pitkän tukan talven pelastus kun estää sähköisyyttä hyvin. Seuraavaksi pääsee kokeiluun Janinalta saatu ei merkin hoitosuihke, saa nähdä onko siitä tän vesipedon haastaaksi. Kaiken hyödyn lisäksi toi puteli on erittäin halpa, jotain alle 2€..

Klippoteketin kuivashamppoosta kuulin ekaa kertaa Nelliinan blogista. Olin vähän aikaa jo ajatellu ostavani kuivashampoota otsatukkaani varten ja toi Klipon taitaa olla halvinta. Mun kokemukseni perusteella myös parasta. Mulla rasvottuu tietty osa hiuksista varsinkin töissä kun haron niitä jatkuvasti. Tän suihkeen avulla hiukset näyttää hyvältä myös pesun jälkeisenä päivänä. Täytyy ostaa tota vielä matkakoossa, matkoillahan toi olis ihan ykkönen.

tiistai 22. maaliskuuta 2011

Uusi tucca

Oon niin kyllästyny tähän miun pehkooni et piti saada jotakin uutta. Päädyin värjäämään kun odottelen vielä inspistä sen parturoimisen suhteen.

Parturi-kampaajana toimi jälleen matti. MAtti on onneks hyvä värjäämään mun tukkaa kun sillä riittää kärsivällisyys ja se on huolellinen. Mun omat taidot ei riittäis siihen et värjäisin omaa tukkaani...



Väri oli hieman liian tumma mun makuuni mut nyt alan jo tottua. Yleensä en tykkää väräjätä talvella näin tummaks kun iho on aikas kalpea niin tulee melkoinen lumikki-efekti...



On vähän suunnitellu joskos menis hiusmalliks ensi kuussa. Sais siinä sitten jonkun mielenkiintosen leikkauksen...

lauantai 19. maaliskuuta 2011

Hyvä päivä julistaa shoppailulakko

Good news! Oppari on nyt purkissa ja nelonen tuli, me veeery happy! Olihan se komea yhdeksän kuukauden urakka...

Tämän johdosta juhlistetaan mun onnistumista pariinkin otteeseen. Ensiks mennään tänään syömään jette hyvää ruokaa Amadoon ja toisekseen reissaillaan hieman toukokuussa.



ENsiks olis tiedossa Riigan reissu toukuun alussa. Lennot makso taas naurettavat 44€ meiltä kahdelta. Ollaan niin täpinöissämme. Siellä on toivottavasti sillo jo hienot kelit joten aurinkoa!!




Ja toiseksi reissuksi mulla on Berliinin matka kuun puolessa välissä. Lähden yksinäni katsomaan mun ihanaa ystävää Christaa ja sen miestä Ollia. Ne on asunu siellä about kolme vuotta ja nyt viimein saan aikaiseksi lähteä sinne. Jännä mennä yksin, oon vaan kerran ennemmin matkustanu yksin.


HArmittaa vaan niin pirusti et mun vain kaks vuotta vanha passini on teillä tietämättömillä. Potuttaa maksaa yli 65€ uudesta kun tiedän et passi on joko äidin luona tai meillä jossakin. Mut uskokaa, ollaan etitty!

Ja näiden reissujen johdosta julistin huhtikuun ostolakkokuukaudeksi. Juuri sen jälkeen kun olin hieman tehny ostoksia...krhm...

Seppälässä oli kaikennäköstä puoleen hintaan ja jo alennetut oli laitettu tasarahahintoihin. Ostoksiin siis...



Persikanvärinen huivi 2€



Harmaat käsineet 1€. Tänäänkin tuli lumisateessa todettua et ei se talvi ole ohi vielä. Ei vaikka kuinka potuttaa...



Mustat farkut 4€. Mulla on mun yhet mustat farkut niin moneen kertaan pestyt et ne ei ihan mustasta mene...



Ja tummansininen smokkibleiseri 4€. Tommosen kun löytäs vielä mustana niin olis jees!

Semmosia. Täytyy kyllä pitää huhtikuu taukoa kirppiksiltäkin sillä se on kaikista vaikeinta kun löytää kirppikseltä jotain kauan etsimää ja edullista mut ei voi ostaa. Joten jottei kiusausta synny, täytyy pysyä poissa.

perjantai 18. maaliskuuta 2011

Its Friday people!

Jaahas se olis niinku sit perjantai. Kun koko muu pori suuntaa Isömäen jäähalliin ni mä suuntaan cityyn katselemaan hiukan taikatemppuja. Illalla olis siis kuvioissa Magiaa tapahtuma Kulttuurikulmassa. Ja don't get me wrong, olis muakin kiinnostanu toi jääkiekko mut mä oon niin paha jännittämään et nää playoff pelit on mulle pientä tuskaa. Mut joskos ens kierrokselle. JA kyllä, ässät on ensi kierroksella mukana.



Kengät: Prisma
FArkut: Seppälä
PAita: Second hand
neuletakki: H&M
Huivi H&M Miesten



Tilasin eilen itselleni valmistujaislahjan, arvaatteks minkä?


torstai 17. maaliskuuta 2011

DIY Skull shirt

Tänään iski taas askartelukärpänen ja väsäilin itselleni pääkallopaidan jota oon suunnitellu iät ja ajat.

Inspiksen tähän pääkallopaitaan sain joskus selaillessani weheartit sivuja. Kunnolla aloin miettimään asiaa kun löysin yhden tutoriaalin youtubesta. Sattui myös sopivasti olemaan hyvä paita tähän projektiin.

ELikkä, musta trikoopaita:



Piirretään pääkallokuvio eteen tai taakse. Itse käytin piirtämiseen seppälästä 50 sentillä ostamaani huultenrajauskynää ja homma hoitui aikas hyvin.

Käytetään fantastista piirrustustaitoa kallon piirtämiseen...



Ja leikataan osat pois.




And behold, Skull shirt!

Silmistä tuli ehkä hieman isot mut muuten aikas lailla semmonen kun suunnittelin. Vähän kököt kuvat tuli iltasella mut semmosta se salaman kanssa on...=P

tiistai 15. maaliskuuta 2011

Teiden sulamista odotellessa

Alkaa koko ajan polttelemaan toi kevään läheneminen enemmän ja enemmän. Ostin viime viikolla Prismasta uudet mustat nilkkurit jotka niin polttelis tuolla eteisessä. En kuitenkaan uskalla ihan vielä ulkoiluttaa niitä sillä kyllä siellä vielä semmoset lätäköt ja jäätiköt on...



Nui sidotaan samalla tavalla kuin luistimet. Hehee, mä ja luistimet...=P

sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Sorry about this




PAhoittelut hiljaiselosta mutta hukun töihin. Omien töiden lisäksi kiireisenä on pitänyt opparin viimeistely sekä viime viikkoinen saksankoe johon kertasin kolmen vuoden asiat kahdessa päivässä...

Ens viikolla helpottaa kun käyn loppuviikosta viemässä opparin kansitukseen ja se olis sitten pikkuhiljaa siinä. En osaa vielä silti ajatella sitä tunnetta jolloin oppari on omista käsistä pois...jos on seitsemän kuukautta väkertänyt jotakin välillä veren maku suussa niin se on aikas euforinen tila kun se kaikki loppuu...

Sitä odotellessa...

keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Dream-kirppis-löydöt

Kirjotin otsikon noin kun en tienny mikä niistä on yhdyssana...=P

Eli kehiin mun mahtavia kirppislöytöjä:



Mustat haaremihousut joogahousuiksi 2€. Mä oon vähän sitä mieltä et haaremuhousuja ei ainakaan mun päällä nähdä koskaan julkisesti, mut joogan venyttelyihin ne käy kun nenä päähän.



Farkkumuini 2,5€. Uskoa kesään vielä löytyy...=P



Koru 1€. Tästä tuunailen taas hieman erilaista.



Ruututunika 2€. Jade approves...



Ja sitten eilisen asua

Tunika: Vero moda (second hand)
Toppi alla: H&M
FArkut: Only
Kengät: Andiamo (miten noi ei oo täässy aikasempaa tänne, ne on joka päivä meinaan jalassa)



Ja sitten vilahtaa vielä viimonen ostos kirppikseltä nimttäin tuo ihana ruskea nahkalaukku. Siitä maksoin 4€ enkä voisi enää olla ilman sitä...

tiistai 8. maaliskuuta 2011

Dream kirppis




Piti sunnuntaina matkata jälleen Tampereelle siskon kissaa viemään ja pitämään oppariseminaaria. Sunnuntaina järjestettiin myös Tamperelaisessa Dream Hostellissat hostel-kirppis. Ideana oli että siellä sai varattua kerrossängyn joka toimi kirppispöytänä. Kirppiksen järjestänä ja useimpina myyjinä toimi omat luokkakaverit joten oli kiva mennä vierailemaan.



Dream Hostel on vasta vajaan vuoden toiminnassa ollut hostel joka sijaitsee Äkerlundinkadulla, kivenheiton päässä rautatieasemalta. Yllätyin todella positiivisesti kuinka persoonallinen, siisti ja hauska. Suomesta kun mun mielestä puuttuu kunnon hostelleja joten tämä oli kyllä todella hieno.


Siellä kasvatetaan yhteisvoimin chilejä!

Ja mitä kaikkea sieltä löysinkään!! Piti mennä sinne ihan vaan pyörähtämään mut tulikin sit vietettyä about neljä tuntia hengaillen...=P



Shoppailun jälkeen makoisa munkki...

Löytöjen esittely torstaina, huomenna menee puolen päivää nukkuessa ja toinen puolikas saksan kokeeseen lukien...

sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Mansela jälleen



Täällä Tampereella taas! Huomenna olisi edessä oppariseminaari ja jännittää ihan hirmusti. Ja mä kun en oikeesti koskaan jännitä esitelmiä sun muita. Ne menee aina lonkalta paremmin. Teen power pointinkin aina vasta vikana iltana, harjoittelusta puhumattakaan. Oon yhden kerran harjoitellut esitelmäni ja se meni sitten esitystilanteessa niin persiilleen et morjens...

Aikasemmin tänään vierailin Dream hostelissa jossa oli käynnissä hotselkirppis. Eli sieltä oli voinut vuokrata itselleen kerrossängyn kirppispöydäksi. Ja tein ihan hurjat määrät löytöjä, niistä lisää myöhemmin..

Wish me luck for tomorrow!

keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Luistelemaan!

Vihdoin ja viimein pääsin minäkin luistinten päälle kun varvas tuntu sen verran hyvältä et uskalis sen ahtaa luistimeen. Alkaa talvi uhkaavasti loppua ennen kun oon ehtiny harrastaa kaikkea talviurheilua. Laskettelu ja kunnon pulkkamäki on viel tekemättä.

Mua ärsyttää jotenkin suunnattomasti etten osaa kovin hyvin luistella. Enkä opikkaan kun tulee käytyä vaan kerrankaks per talvi. Sama menee rullaluisteluun. Ja ne kun tukis toisiaan ihan mukavasti.



Kieli keskellä suuta luistelua...=P



Mailan kanssa on muuten todella paljon helpompi luistella. Pitää siis ruveta jääkiekoilijaksi...



Niin juu, en muuten osaa kiristää omia luistimiani. Onneks löyty tommonen vahva mies sen tekemään. Olisko muuten aika hyvä iskurepliikki. "Hei viitsisiks sä kiristää mun luistinten nauhat ku oot noin vahvan näkönen..." Saa ottaa käyttöön!

tiistai 1. maaliskuuta 2011

Ostoshirmut kotikirppiksellä

Olin ystäväni Janinan kanssa maanantaina Tyyliä metsästämässä blogin pitäjän Veeran luona kotikirppisvisiitillä. Veeralla oli niin paljon kaikkea kuolattavaa tavaraa! Janina ja minä postuttiin melko kiitettävien kasojen kanssa.

Itse raahasin kotiin seuraavaa:



Punottu koru



Vaaleanpunainen Graffiti nails lakka ja tummanvioletti lakka



Donna Leon kirja. Toi sarja on Liza Marklundin ja Agatha Christien ohella semmoinen sarja jota kerään. Mulla alkaa pikkuhiljaa toi mein eteisen kirjahylly täyttyä mun keräämistä kirjoista.



Kaks korua.



Musta kuvioteeppari. En jaksa oottaa et pääsen rakentelemaan ton ympärille asuja.





Uusi uimapuku mulle! Uimahallissa on hiukan inhottavaa pitää bikineitä ja varsinkaan sen jälkeen kun pyllähdin aika näyttävästi viime kerralla. Pyllähtäminen tapahtui vielä just sopivasti vesijuoksijoiden altaan edessä ja eihän siellä nyt muuta katseltavaa ole kuin mun mahtava pumps. Nooh, hellyyttävintä oli kun sain pari rohkaisevaa hymyä muutamalta naiselta kun kiipesin takasin altaaseen.




Ja kultasiet lehtikorvikset. Koko tämä ihana kasa kustansi vain 12 euroa! Kiitoksia Veera hauskasta shoppailuillasta!

Lisäksi sain vielä ihania synttärilahjuksia Janinalta. Me happy!