keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Hiushärpäke and me

Jei asukuvia jei! Pitkästä aikaa valo, kamera ja minä osuimme samaan tilaan sopivalla hetkellä. He he...=D



Farkut. Wesc (kirppis)
Kengät: Joku kenkäkauppa Tampereella
Toppi: H&M
Liehuneuletakki: Bik Bok
Bleiseri: H&M
Laukku: Kapahl (kirppis)
Hiushärpäke: Seppälä
Huivi: H&M (uusi!)

tiistai 27. syyskuuta 2011

Miss Catwalk lady

Katellessamme uuden kameran kuvia Matti huomautti kyseisestä kuvasta:



Jade näyttää ihan siltä kun se olis catwalkilla...

What say you??

Syssy

Vaikka rakastan kesää ja kevättä koko sydämestäni ja halajan niitä ihania kesäpäiviä takaisin niin kyllä syksystä löytää myös ihania asioita.



Paksut tuubihuivit!



Iltatee!!



Kynttilät.

JA tänään keksin uuden jutun syksyssä jota olen pienestä asti rakastanut. Nimittäin kastanjat!!



En tiedä mikä näissä piikkipalloissa ja niiden sisältä paljastuvissa sileissä pähkinöissä kiehtoo mutta niitä on vain aina pakko hipelöidä.





Kyseiset yksilöt löysin tänään iltalenkkini varrelta, itseasiassa vanhan opinahjoni nurkilta. Kastanjat toivat nyt mieleeni niin elävästi itseni ykkösluokkalaisena Björneborg svenska samskolanin pihalla (kyllä minä kävin ekan luokan ruotsalaista nimimerkillä nykyinen ruotsin taso pyöreä nolla...). AIvan koulumme nurkalla kasvoi iiiso kastanjapuu (siis se sama jonka alta noukin tänään nämä kaverukset). Sieltä sitten uskaliaimmat pojat juoksivat hakemaan kastanjoita tytöille aina kun opettajan silmä vältti. Muistaisin että hurja siskonikin taisi kerran tai kaksi juosta portista ulos näitä hakemaan...



Ehkä tämä kesänkaipuu pikkuhiljaa hellittää...

P.S. Neljä alinta kuvaa otettu nyt uudella kameralla manuaalilla ja aika hyvin vaikka itse sanon..!

maanantai 26. syyskuuta 2011

New camera!!!

Viime viikolla sain toteutettua pitkäaikaisen haaveeni ja kiikutin kotiin järjestelmäkameran. Olen jo pitkään halunnut alkaa harrastamaan valokuvausta ja metin pokkarilla ei se oikeen ole niin mahtavaa. Etin pitkään sopivaa kameraa ja vertailin netissä ja häiriköin kaikkia tuntemiani järkkärinomistajia.

Anttilassa oi sen verran hyvä tarjous Nikonin versiosta että päädyin siihen. Tuttujen valokuvaajien mukaan sopii ensimmäiseksi järkkäriksi hyvin, kehityttyäni voin sitten alkaa hifistelemään.



Nikon D 3100 kyseessä. Pakettiin kuului kaksi objektiivia ja kameralaukku. Koko homma kustansi 499€.

Nyt pitäisi tännekin saada parempia kuvia ja toi miun hovikuvaaja vois kiinnostua nuist asukuvista nyt kun on kunnon kamera milä ottaa...=P



Tuttuun tapaan kaikki pahvilaatikot oli taas Jaden mielestä ihan superihanaajees mutta kissa nyt oli vaan hieman liian iso liian pieneen laatikkoon. Voi pientä...

torstai 22. syyskuuta 2011

Something red...

Tämän tytön hiukset koko tiistaina melkoisen muutoksen. Jo aiemmin kesällä pituus lyheni hurjasti ja nyt sain päähän semmosen värin jota ei ennen tässä päässä ole nähty.



NImittäin punaista!!!

Oltiin minä, Matti, ystäväni Sara ja hänen äitinsä Golwellin hiusmalleina ja melkein kaikki saimme päähämme syksyn muotiväriä punaista. Matti oli ainoa jolle tuli muuta, tumman violetti, kuulemma mustikkaan vivahtava. KUviakin tulee joskos hän suostuu.




Kissaakin kiinnosti...


Mutta nyt on ihan mahatava fiilis näistä hiuksista! Kun ekaks hiukset stailattiin hiusmuotinäytöksessä ei kampaus ollu ihan semmonen mistä ite tykkään, ainakaan itsellä.



Kun sai sitten stailata pehko omannäköiseksi niin johan tykkäsin!

sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Vähän vielä kesäfiiliksiä...

Vaikka alkava syksy on jollakin tapaa ihan kiva niin kyllä kaiholla taas ajattelen mennyttä kesää kun katselee kesäkuvia. Miksi sitä pitää odottaa taas vuosi että saa nauttia lämmöstä ja uimisesta!!



Ensiapulääkettä kesän kaipuuseen tarjoavat Ulvilasta haetut auringonkukat jotka tuovat hiukan piristystä keittiön pöydällä.

No syksy ja talvi kuluu paremmin kun keksii paljon kivaa tekemistä joten ei kun paatille! (eli Viking line ja buffet pöytä kutsuu!)

Kirppistelyä ennen seuraava ostoslakkoa

Jaahas, viime viikolla oli taas vallan mainio kirppisreissu kelpo saaliilla.



Musta alunperin Onlstä oleva paita 1,5€. Olen nyt vakaasti päättänyt keksittyä näihin lyhyisiin paitoihin kun nuita pitkiä ja isoja toppeja ja paitoja tuolta kaapista löytyy ihan muutama...=P



Hennesin musta lörttömäinen toppi 1€. Lörttö-sana taitaa olla muuten suomen rumin sana (ei taida kyllä kunnon sana ollakaan...)



Harmaa hennesin paita joka on edestä satiinia ja takaa trikoota. Aivan ihana päällä! Uusi lempparipaita. Tämä oli muistaakseni 2€.



Musta Onlyn pitkä collegepaita/tunika tais olla 3,5€. Toi on just paras sellaisiin päiviin kun ei jaksa niin kauhiasto vaivautua mut ei halua ihan likasissa collareissakaan kulkea.



Ja koska en omista yhtään kirkkaanväristä pipoa ja olen hurahtanut tohon sienestämiseen niin pakkohankinta oli kirkkaan oranssi pipo eurolla. Ettei siis hirvestäjät vahingossa ammu kun kuulee mun möyryävän metsässä..No jaa on toi sen verran kiva et pääsee muuallekin kun sienimetsään...=P

JA sitten vielä pari kodintavaraa:



Pöytäliina 2€ ja pyöreä kori 50s.

Että semmosia! Jade approved!

maanantai 5. syyskuuta 2011

Herkutteluilta

Tässä pari viikkoa sitten pistettiin Matin kanssa pystyyn oikein kunnon herkkuillan. Olin voittanut yhdestä kilpailusta Delicard lahjakortin. Delicard toimii sillä periaatteella että sieltä valitaan alku-, pää- ja jälkiruoka kolmesta vaihtoehdosta. Sitten valitaan toimitustapa joka mulla oli se että postimies soitti ja kysyi koska sopii tulla ja toi paketin suoraan kotiin.

Niin ja paketissa tulee pääruokaan pelkät ainekset.


Pääruuaksi valitsin tiikerikatkaravut jotka oli siis pakasteena ja raakoja. EN tiedä montakaan paikkaa Suomessa mistä pystyis ostamaan raakoja katkarapuja. Hetken aikaa mietittiin et mites tässä nyt toimitaan mutta selkeetä se sitten oli kun hoksas. Eli pannulle vaan!



Sekaan sitten chiliä ja tuoretta korianteria. Niin ja valkosipulia of course.



Katkarapujen kylkeen vielä itse tehtyjä lohkoperunoita.



Alkupalaksi serranokinkkua ja oliivitapenadea. Ostettiin siihen lisäksi juustipatonkia.



Lidlin Aioli oli myös mukana. Toi on ihan parasta ikinä! Ja en kestä että sitä saa vaan kerran vuodessa espana teeman aikaan...=(



Ja Rosé viiniä! Sainpas Matinkin juomaa roseeta kun intin et äyriäisten kanssa on pakko juoda vaan roséta! =D Toi Matteus rosé on ainakin tämän tytön lemppariviiniä by far!



Jälkkäriksi mustikka-vanilja moussea. Niin hyvää!

Ja tältä koko komeus näytti:

lauantai 3. syyskuuta 2011

Kenkäostoksia

Sain valmistujaislahjaksi viidenkympin lahjakortin tavaratalo Ratsulaan joka on meillä täällä Porissa vähän niinkun Sokoksen tai Stockmannin vastine. Don´t get me wrong, kyllä meillä täällä Sokoskin löytyy! =D



Halusin kuitenkin lahjakortilla ostaa jotakin laadukasta kuten hyvät kengät, laukun yms. Kiertelin sitten koko kesän kenkä ja laukkuosastoa mutta mitään oikein mun silmään sopivaa ei löytynyt. Tai pari löytyi mutta kahdensadan eruon hintalappu was not what I had in mind.



Perjantaina sitten löytyi vihdoin ja viimein sopivaa. Ja hieman joutui muutaman parin kanssa arpomaankin. Ostoskassiin päätyi lopulta Tamariksen nahkaiset nilkkurit kiilakorolla. Normihinta näissä oli hilppasen alle satasen, nyt olivat puoleen hintaan joten koko lahjakortti riitti.



Kengät: Tamaris
Farkut: Only
Toppi: H&M
Neuletakki: Pieces
Bleiseri: H&M
Ketjukoru: Saksasta

Kengät olivat ensimmäistä kertaa ulkoilemassa kahvittelun merkeissä.



"Mä mikään peura ajovaloissa oo..."

torstai 1. syyskuuta 2011

Shopping med mamma




Koneelle jäänyttä asukuvaa maximekon ostosreissulta.



Rakastan nuita mun chinoja! Ne on niin mukavat ja monikäyttöset. Kyseessä on siis alunperin Benettonin yksilöt jotka nappasin mukaani kirppikseltä kahdella eurolla ihan muuten vaan. Nyt ne on mun lempparihousut!



Housut: Benetton (kirppis)
Toppi: H&M
PAita: New Yorker
Huivi: Kirppis