maanantai 25. maaliskuuta 2013

Uutusjädejä

Napattiin tänään kauppareissulla mukaan uutusjätskit joita olen jo ihan hetken aikaa odotellut jätskialtaisiin.

Itse otin Kismet jäätelön ja Matti maraboun. Mä en voi sietää Maraboun jäätelöä, yök, mein perheessä joku ihan muu tykkää siitä kuin hullu puurosta. Tunnistatko itsesi sis?


Matti ei ihan vakuuttunut Maraboun jäätelöversiosta. Omasta mielestä oma Kismet jäde oli ihan huippuhyvää, ihan esikuvansa makuinen! Nams!

lauantai 23. maaliskuuta 2013

Yhden käden asukuvia

Tadaa! Sainpas otettua jonkinmoista hahmotelmakuvaa uudesta neuleesta!


Käväisin nopealla reissulla töissä ja samalla kulman takana kirppiksellä ja nappasin mukaan aikoinaan Gina Tricotista kotoisin olevan neuleen kolmella eurolla. Olen yhdellä työkaverilla tätä jo tovin katsellu mutta kirppiksillä on löytynyt vaan nukkaanteuneita kun on pesty väärin (30 asteessa). 


Neule on just sopiva myös tähän käsipakettiin kun on aikas rajallinen vaatevarasto tällä hetkellä kun ei mahdu käsi mistää paidasta eikä ihan topin kanssa voi tuolla ulkona hillua.

Muutenkin oli perjantaina tuollainen preppy look. Timangitiikerikosvikset on Vilasta.

P.S. punainen väri on edelleen päässä, ensi viikolla saadaan toivottavasti muutosta.

torstai 21. maaliskuuta 2013

Hel*** H&M!

Meillä meni hennesin nettikaupan kanssa välit poikki tuossa muutama vuosi sitten kun ei sieltä tilaaminen onnistunut sitten ollenkaan. Aina oli tuotteet loppu vaikka olit saanut tilauksesta vahvistuksen, sitten odottelit tuotteita joista lopuksi ilmoitettiin että hups ehti loppumaan. Ynnä muuta ynnä muuta.

Viiminen niitti jonka jälkeen lopullisesti kieltäydyin ostamasta oli nettisivujen muutos ja että vaatteet oli tietokoneella piirretty mallien päälle. Siis täh, miten sitä voi nyt tietää yhtään miltä se sitten luonnossa näyttää. Nelly.com sillä aikaa kasvatti suurta suosiotaan ja nellyn sivuilla juuri suurin etu on se että melkein jokaisesta vaatteesta on kuvattu catwalk video. Vaikka edustan itse hieman eri vartalotyyppiä kuin nellyn mallit muttakuienkin näkee näistä mm kuinka lyhyt hame mahdollisesti on yms.



Nyt kuitenkin hennesin uutiskirjeen ja ilmaisien postareiden innoittamana ajattelin tilata alennuspaitoja (á 4,95€)  kaksi kappaletta. Nettikaupassa surfatessani ehti toinen väri kadota jo ostoskoristani ja toista sitten tilatessani ilmoitti tyh,ä nettiputiikki että tilauksen minimusumma on 7 euroa. Fuck you ja suljin selaimen.

Juu ei saanut meidän myrskyisä suhde uutta puhtia nytkään, pitäydyn siis kaupoissa ja aivan muissa nettikaupoissa...

tiistai 19. maaliskuuta 2013

Survived

Tänne kuuluu seuraavaa tällä hetkellä:




Meitsi oli eilen käsileikkauksessa ja edellä näkyvä paketti tietää neljä viikkoa sairaslomaa. Onneksi kipsi poistetaan jo pääsiäisen jälkeen, lopun aikaa sitten kuntoutetaan...

Mulle tapahtu kesällä työtapaturma jossa lasinen kulho rikkoutui käteeni. Muuten käsi parantu normaalisti mutta peukalo jatko vaan oireiluaan joten nyt siitä poistettiin arpikudosta, hieman luuta ja korjattiin tuntohermo. 



Leikkaus tehtiin nukutuksessa mikä ei kyllä ollut mikään kovin kiva kokemus. Mua ei olla koskaan nukutettu ja pelotti ihan hirmusesti. 

Heräämisen jälkeen sain kylläkin dumble-donitsia, se pelasti hiukan!

Kovinkaan ihmeellisiä asukuvia ei blogin puolella varmaan paljon nähdä ennen pääsisäistä kun tämä hervoton paketti ei mahdu oikeen mihkään vaatteisiin. 

Mutta kyllä mie tänne jotain aina tulen höpisemään! Sen verran tylsää on jo ekan päivän jälkeen...


tiistai 12. maaliskuuta 2013

Löytöjä


Moikkis!

En ole viime aikoina ehtiny oikein yhtään kirppiksille tekemään löytöjä mutta hieman olen kaupoissa ehtinyt koluamaan. Viime viikolla kauppareissulla kävi aikas komia onni ostosten kanssa.

Laskeskelin kuulkaa että säästin peräti 138€ näiden kanssa, sen verran hurjat oli alet...miten se onkaan niin mahtavaa ajatella shoppailua niin että kuinka paljon mä tänään oikein säästin...=P Nyt olen kuitenkin kaupoissa ja kirppiksillä yrittäny hillitä itseäni, ennen ostin paljon ihan vain sen takia kun oli niin hyvä alennus. Nyt etsin ihan tarpeen mukaan ja kiinnitän paljon enemmän huomiota materiaaleihin yms...




Ennen Prismaa livahdin Lindexiin. Matti tykkää aina kyttyrää kun sillä aikaa kun se hakee kaupassa kärryjä olen minä jo livahtanut salaa johonkin hypistelemään tavaroita...=P

Paljettibleiseri jota olen hypistellyt jo melkoisen tovin lähti viidellä eurolla! Meinasin ensin pelästyä kun 7€rekissä roikkui XL kokoinen ja ajattelin itsekseni että voi perskules. Kunnes löytyi tämä! Ketjukaulakoru oli n. 3€, Matin kommentti tuohon koruun oli että eiks oo aika miehinen...No ei ole!


Prisman puolelta löytyi Didriksonin takki -70% alelapulla varustettuna. Matilla on saman merkin miesten takki ja se on osottautunut maailman lämpimämmäksi joten olen himoillut omaa. Nyt 119€ ovhn takin kiikutin  alejen jälkeen kotiin vähän päälle kolmellakympillä. Ja on muuten ihan mahtistakki, voi hyvin olla pakkasilla ilman välikerroksia ja hyvin pärjää. 


Näissä kuvissa takin oikea väri näkyy vähän paremmin eli lila, ei suinkaan pinkki. Ajattelin tehdä tästä mun laksettelutakin, meinasin Prismasta napata mukaan samalla pinkit lasketteluhousut. Kuinka cool asu se olis!



Sitten seuraavana päivänä Cubuksesta perustoppi kolmella eurolla (johon onnistuin tiputtamaan kaakaota ennen kuin paita olis viisi minuttia ollut päällä...) ja Lindexistä villahanskat saman verran.


Semmosia löytöjä!


perjantai 8. maaliskuuta 2013

Mahtava DIY sisustusidea

Selailin suomalaisen Outi Pyyn blogia tuossa taannoin ja löysin sieltä ihan mahtavan idean vaaterekiksi!


Metsästä vaan oksa, maalia pintaan ja ketjuilla katosta kiinni! Ihan kauhean painavia vaatteita ei varmaan tossa viitsi säilyttää. Mutta aivan ihana idea omasta mielestäni ja saattaa oikeasti päästä toteutukseen sitten joskus hamassa tulevaisuudessa. Kuva täältä.

Outi Pyy on siis kierrätysmuotia suunnitteleva ja tekevä ihmenainen jonka blogit (suomi ja enkkuversiot) ovat aivan mahtavia! Keräilen tässä ideoita projekteille kun pieni sairasloma koittaa tässä kuussa.