tiistai 18. maaliskuuta 2014

I´m off!

Sellaisella kiireellä ollaan menty viime viikot että en olekaan yhtään hehkuttanut täällä tulevaa matkaa jonne startataan huomenna!

Lähden nimittäin siskoni kanssa to America! Suuntana on Los Angeles josta vielä kruisaillaan LAs Vegasiin ja Grand Canyonille. Ihan huippu reissu tiedossa ja mua jännittää ihan hirmuisesti jo nyt vaikka tänään lähden vasta Helsinkiin.








Jiih!!!!!!

lauantai 15. maaliskuuta 2014

Karvainen viikonloppu

Muutama viikko sitten sattui niin onnekkaasti että kaverini sisko järjesti kamulleni yllätyssynttärit ja mulle sattui siihen viikonloppuun juuri sopivasti vapaata.

Ohjelmassa oli husky-ajelua Lempäälässä ja ihan viimeiseen asti uskoimme kyllä vahvasti että emme pääisi ollenkaan reen mukaan ajelulle kun lunta ei sitten tullutkaan. Päästiin kuitenkin pienin muutoksin kaikki huskyreen kyytiin ja oli ihan mahtavaa!


Lempäälässä Husky-Erkillä on 15 huskya. Itse yllätyin siitä miten kotikoiramaisia huskyt olivat, oli ajatellut ettei ne niin hanakasti haluais tulla rapsutettavaksi mutta eih!


Se meteli kun Erkki alkoi laittamaan rekeä kuntoon oli melkoinen, niin innoissaan hassut olivat tulevasta reissusta.



Kaikki siis pääsimme reen kyytiin, yksitellen jotta koirat jaksoivat vetää ilman mainittavaa lunta.


Hassut ovat ihan innoissaan.


Jos lunta olisi ollut enemmän, olisimme saaneet myös itse ohjastaa mutta hauskaa se oli noin ihan vain kyydissäkin.


Tässä on meneillään joku naaman oma-aloitteinen sensurointi. =P




Ajelun jälkeen oli kodassa ihania nuotiolettuja ja pannukahvia. Taidettiin silti hiukan pelotella Erkkiä mein tyttöjen höpsötyksillä!


Lempäälästä suunnattiin Scandic Rosendahlin saunaosastolle jossa pääsimme löylihin ja melkoisen kylmään uima-altaaseen. Ilta jatkui vielä Ilonassa joka ei kyllä ole mun paikkani, eksyin ainakin kolme kertaa siellä!


Erkin huskyjen kotisivu löytyy muuten osoitteesta: www.gegwen.com, suosittelen ehdottomasti!



tiistai 4. maaliskuuta 2014

Uutta kotiin

Viime aikoina olen pikkuhiljaa hankkinut muutamia uusia hankintoja kotiin. Jokin aika sitten alkoi oman kämpän ikea-valloitus hieman kyllästyttämään ja ajattelin pienin askelin uudistaa kodin sisustusta oman sisustusideologian ja tyylin mukaiseksi.

Koska omaa ideologiaa edustaa vanhojen tavaroiden käyttö, ei uudistusta voi tehdä kovin kiireellä joten hiljaa hyvä tulee.

Kotimme valkoinen lipasto oli ensimmäinen kunnon harppaus eteenpäin, saimme itse tehden siitä juuri sellaisen kuin halusimme. Tai no melkein, uusien vetimien metsästys on vielä käynnissä. En vaan osaa päättää posliinisten vaiko kristallisten väliltä...Lisäksi kun niitä tarvitsee ostaa se 12 kpl niin ettei vetimistä nyt tulisi kalliimpia kuin itse lipasto.

Helmikuussa juhlistin jälleen vanhenemista ja Matti osui lahjallaan melkoisen nappiin. Olin tätä lyhtyä jo joulusta asti himoinnut ja nyt se muutti meille. En nyt osaa päättää mihin sen laittaisin, parvekkeella se ei saisi tarpeeksi huomiota osakseen.


Olen myös alkanut melko aktiivisesti seurailemaan Porin alueella toimivia Facebook-kirppiksiä ja saanyt hyvin omiakin juttuja myytyä. Bongasin kuitenkin ihanan, vanhoihin ikkunapokiin tehdyn peilin. Pokat ovat vielä ihanasti päivätty vuodelle 1905. Vielä etsii paikkaansa, eiköhän se muutaman kokeilun jälkeen löydy.