perjantai 27. kesäkuuta 2014

Vähän vihertävää

Siskoni kanssa on mahtavaa ottaa kuvia. Sisko huutelee koko ajan ohjeita jos paita on rypyssä ja hiukset huonosti. Matti ottaa myös ihania kuvia, mutta ehkä miehenä siltä menee tällaiset turhamaiset yksityiskohdat vähän ohi ja sit kuvia muokkaillessani jaksan mussuttaa...


Mummun pihalla oli ihanan vihreää ja sopiva tausta löytyi hieman synkälle asulle. En osaa pilvisenä päivänä pukeutua värikkäästi, aurinkoisena päivänä kaivan yleensä värikkäimmän asun mitä löydän.


Sisko ei kumminkaan huomannut tuota hameeseeni parkkeerannutta kärpästä...=P


Meneillään on vielä hieman hakuvaihe maximekkojen ja -hameiden kanssa. En jotenkaan osaa pukea maxihameita kuin t-paitojen kaveriksi. Instagram onneksi auttaa, monet illat on mennyt selailemalla lukemattomat kuvat läpi eri asuvaihtoehdoista.


Asu: Ballerinat: H&M, Maxihame: Seppälä, Paita: H&M, Huivi: Pieces. Hiuspanta: Kirppis


Korut: Gina Tricot, Lindex, Kirppis



Ihana sisko!

torstai 26. kesäkuuta 2014

My very first baby shower

Omaan kaveripiiriini ei vielä ole siunaantunut pienokaisia joten tänä vuonna tuli koettua elämäni ensimmäiset vauvakutsut. Ystäväni Anna saa pienen käärön kesällä ja me kamut päätimme sitä juhlistaa. Hieman erilaiset vauvakutstu olivat tiedossa sillä vauvahömpötys oli melko minimissä kun Anna on koko muu poppoo on vielä toistaiseksi lapseton.

Ruokia ja ihania koristeita tuli kuvailtua enimmäkseen, oma asu jäi tietty kuvailematta, as usual. Päällä oli lempimekkoni jonka harmikseni jouduin toteamaan ei-enää-niin-täydelliseksi pienoisen laihtumisen vuoksi...Ei enää istukaan kuin hansikas, möh.



Värimaailma taitaa paljastaa tulevan sukupuolen...


Itse vastasin juhlienn makeista ja leivoin jo Porissa omenapiirakkaa ja suklaa-brownie-kakkua.


Onnekseni molemmat kakut onnistuivat juhliin mainiosti, seuraavalla viikolla omenapiirakan uudelleenyritys lässähti totaalisesti.



Ennen makeita syöpöteltiin superherkkua kanasalaattia.






Täysin toisistamme tietämättöminä olimme melkein kaikki ostaneet lahjoja apinateemalla. Vinkkinä muuten; kamu osti Matkalla lapsien kanssa-matkakirjan tulevalle äidille ja kovin oli mieluinen lahja.



keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Yllätys!

Keskiviikkona ennen helatorstaita suunnattiin kamujeni kanssa kohti Tamperetta ystäväni synttäreille. Teemana oli cocktailjuhlat ja toiveena very stylish pukeutuminen. Huomattiin myös ettemme ehtineet viime vuonna juhlistaa ensitapaamistamme kymmenen vuotta sitten. Joten juhlistetaan sitten yhdennettätoista vuotta. Me siskon kanssa satuttiin ihanien poikien kanssa samalle rippileirille 15-vuotiaina ja ystävyys on säilynyt siitä asti. Mukaan on tullut uusia ihania ihmisiä ja Matinhan tapasin poikien ansiosta.

Päästiin Tampereelle ja iskettiin cocktailherkkujen kumppiin. Ollan isäntä ja emäntä olivat loihtineet ihania pikkupaloja tarjottavaksi, maistoin ekaa kertaa cake-popsejakin.

Sitten ilmoitettiinkin illan yllätysohjelma. Ystäväni menisivät vielä samana iltana naimisiin Finlaysonin kirkossa, Hääyö-tapahtumassa.

Oma kamerani oli edellisellä visiitillä jäänyt siskon luokse mutta alla-olevat kuvat ovat Hannu Jukolan käsialaa, hän toimi seurakunnan puolesta kuvaajana.


 Aivan mahtava fiilis, ihanat häät ja kyyneleitä onnellisen ja ihanan parin rakkaudelle.


Ja kaikki olivat tietysti illan alkuperäisen teeman mukaisesti valmiiksi jo hienosti pukeutuneina!



Sunnuntaina tanssittiin häävalssia kun tuore hääpari osallistui tanssikilpailuihin. Oli mahtavaa päästä katsomaan heidän ja muiden tanssia, en ole koskaan tanssikilpailuja ollut katsomassa livenä.


lauantai 7. kesäkuuta 2014

Valkoinen löytö

Tämä lauantai tuli vietettyä kamun kanssa rentoutuen eli kierrellen kirppiksiä välittämättä molempien kesälomalle osuneesta kaatosateesta. Tällä lomalla ei niin kauheasti ole jaksanut murehtia tuota säätä, sitten vaan täytyy keksiä muuta tekemistä jos sadepäivä sattuu. Tänään siis kirppiksillä kiertelyä ja kahden tunnin päikkärien nukkumista ilman mitään syyllisyydentunnetta (en tiedä miksi mutta itse poden aina huonoa omaatuntoa päiväunista...).

Löytöjä tuli taas tehtyä, pari lasitölkkiä jäi kutkuttamaan mieltä mutta jätin paikoilleen. Ennen ostin todella paljon vaatteita kirppiksiltä, nykyisin pääpaino on kotitavaroissa ja kirjoissa. Juuri yksi päivä huomasin että kun ihastun johonkin kirjasarjaan (tällä hetkellä Läckbergin romaanit) ei tulisi mieleenkään ostaa niitä kaupasta vaan metsästän niitä kuumeisesti kirppiskiltä ja Kontista. Se metsästys on siinä puolet viehätyksestä. Kerään itselleni Agarha Christien kirjoja ja niille olen asettanut myös melko kovan hintahaarukan, jossa pysyn todella orjallisesti. Tänään täydensin Läckberg sarjaani uusimmalla, mikä on mahtavuutta koska sitä edeltävä on nyt kutkuttavasti kesken. Joudun ehkä vielä perumaan "ei uusia kirjoja" sääntöni tämän sarjan kanssa, nimittäin kolme ekaa kirjaa on vallan lukematta enkä missään ole nähnyt...

Mutta siihen lempparilöytööni tämänpäiväiseltä kierrokselta. Ihana valkoinen pikkulaukku, nahkainen ja suomalaista tekoa. Ihastuin saumojen metalliosiin, tällaista olen jo vähän kaupoistakin katsellut.



Eurolla sain tämän ihanan mukaani!



torstai 5. kesäkuuta 2014

Sir Kitty

Ja koska meillä kisu toimii mallinukkenakin joskus niin pitihän sitä ostamaani rusettia testata ensin Jadella.



On se hyvä että joskus edes saa leikkiä poikakissaa...You can call me Sir Kitty!

Kirppismatkalla

Muutama viikko sitten (en sitten oikeasti ole hetkeen päässyt päivittelemään tänne...) kaverini soitti ja ehdotti pientä maakuntamatkailua lähikaupunkiin Nakkilaan. Nakkilasta löytyy kuulemma yksi hiukea kirppis mikä on oikea aarreaitta. Joten sinne siis!

Kurvattiin kamun autolla Nakkila big cityyn ja hoksattiin yksi itsepalvelukirppis aivan parkkipaikan vieressä. Päätettiin sitten piipahtaa sielläkin.



Molemmat teki todella hyvät löydöt, itse ostin kannellisen Riihimäen keittiötölkin viidellä eurolla (ikuisuusmetsästyskohteeni) ja uuden lempparikirjasarjan osan. Olen muuten aivan rakastunut tuohon Camilla Läckbergin Fällbacka-sarjaan, vaikkakin olosuhteiden pakosta jouduin aloittamaan sen ihan keskeltä ja nyt pitäisi jostakin metsästää ekat kolme kirjaa.



Nakkilan vanhalla rautatieasemalla toimii Nakkilan vammaiset ry:n operoima kirpputori jonka tavarat tulevat kaikki käsittääkseni lahjoituksina ja tuotot menevät sitten yhdityksen käyttöön. Vanha asema on jo rakennuksena aivan ihana ja on täynnä mitä mahtavampia aarteita. Tuollaisilla kirppiksillä täytyy penkoa ja ihmetellä vuosien takaisia vaatteita ja tavaraa.

Aivan ihana hattu jonka harmikseni jouduin jättämään ison pääni vuoksi.

Löydettiin vaikka mitä huikeeta, tuolla saatiin aikaa kulumaan myös jonkin verran, sen verran hauskaa oli käydä melkein kaikki nurkat ja rekit läpi. Tuotteissa ei ole hintoja vaan hintaa tiedustellaan henkilökunnalta, pakettihintoja voi myös tinkiä.




Itse ostin mustan topin jonka joku on joskus itse tehnyt ja Matille rusetin seuraavan viikon pirskeisiin.Yhteishinta taisi olla 1,5€.


keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Orange and gr

Heipsis!

Pahoittelut hetkellisestä poissaolosta, mutta kesällä ei yhtään jaksaisi istua kotona koneella vaan kirmata ulkona auringossa. Tänään taivas näyttää taas melkoisen harmaalta, joten perfect time kirjoitella kotona.

Kaivoin oranssit kesähousuni jo toukokuun puolella kesävaatelaatikosta, mutta paljonkaan en niitä ole vielä ehtinyt käyttää. Joskus en vain keksi minkä värin kanssa niitä yhdistäisi, musta tietty sopii aina. Jostakin keksi yhdistelmän harmaa-oranssi ja mielestäni sopi oikein kivasti yhteen.



Housut: Lindex, Paita: New Yorker, Huivi: Pieces


Kesällä tulee aina hirveä hinku pitää kaikkea ihanaa ja värikästä päällä. Itselle iskee myös mekkohimo ja aina kesän kynnyksellä tuskailen vaatekaapin äärellä kesämekkojen vähyttää.


Kesälomani alkoi tällä viikolla, yhden viikon vasta kylläkin, ja pahaksi onneksi viikko on alkanut melko harmaassa kelissä. Onneksi loppuviikolle on taas aurinkoa ja lämpöä luvasssa. Missio talviturkin kasto on meinaan pahasti myöhässä...