Ruokaa! Näin synkkänä talvena asukuvat ja vaatehömpötykset loistavat poissaolollaan mutta ruokaa jaksan tehdä ja siitä tänne höpötellä jaksan sitten senkin edestä.
Talvella kaikki keitot ja uuniruuat ovat parasta, koska kesän kuumuudessa niitä ei vaan voi tehdä ja talvella lohturuoka on parasta.
Syksyllä iski ihmeellinen ruokablokki, tein vaan wokkia tai tortilloja aina, mikään muu ei kiinnostanut. Nyt olen taas kokeillut uusia reseptejä ja tehnyt vanhoja suosikkeja. Leipominenkin on taas kivaa.
Talvella kaikki keitot ja uuniruuat ovat parasta, koska kesän kuumuudessa niitä ei vaan voi tehdä ja talvella lohturuoka on parasta.
Syksyllä iski ihmeellinen ruokablokki, tein vaan wokkia tai tortilloja aina, mikään muu ei kiinnostanut. Nyt olen taas kokeillut uusia reseptejä ja tehnyt vanhoja suosikkeja. Leipominenkin on taas kivaa.
Täytettyjä paprikoita!
jauhelihaa
tomaattia
mausteita
Chili sin Carne-papu-salsa
juustoa
Pehmitin parikoita ensin noin 10 min mikrossa ja sitten pannulla muhinut jauheliha-papuseos paprikoiden sisään. Päälle juustoraastetta ja uuniin 225 asteessa 10-15 min. Nams!
Matti teki näitä kesällä ja sen oli vielä parempaa, siihen tuli muistaakseni chili-tuorejuustoa.
Sain joululahjaksi äidiltä setin mini-nutellapurkkeja!
Tehtiin sitten viikonloppuna vohveleita mahtavalla reseptillä(lupaan heittää sen myös tänne) kera nutellan ja mustikoiden!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti