tiistai 21. kesäkuuta 2011

Ja ihan kaamea kankkunen!

Siis leffakankaalla! Huomattiin Matin kanssa pari viikkoa sitten että meillä menee mein leffavapaaliput vanhaksi ennen juhannusta eli pitää käyttää!! Sitten kun niitä oli se kuusi kappaletta vielä meni hieman vaikeaksi...Ostin vuos sitten Hulluilta päiviltä semmosen 10 leffalipun paketin niin jostain syystä vain ei ole tullut käytettyä...Noh, käväistiin kahestaan katsomassa Kaamea kankkunen 2 ja huomenna mennään kaveripariskunnan kanssa katsastamaan Kung Fu pandan jatko osa.

En ole koskaan onnistunut näkemään Hangover alkuperäistä osaa, mutta jatko-osa oli melko viihdyttävä. EKa viisi minuuttia meni kyl ihan et häh kun en tiennyt kuka oli kuka ja mitä hä! Ja muutama vitsi meni myös multa ohi mut uppos Mattiin, joka on ekan osan nähnyt. Täytyypä korjata tilanne ja vuokrata se iltojen iloksi joku päivä.



Nyt kun olen hankkinut muutaman konjakin (vai mikä väri tuo nyt on...) värisen vaatekappaleen alkaa kyseinen väri näyttää päälläni melko kivalta. Lukioaikojen ruskean värin yliannostuksen jälkeinen krapula alkaa siis pikkuhiljaa hellittää...=P



Kengät: H&M
Farkut: Only
Toppi: Gina Tricot
Neuletakki: Pieces
Nahkatakki: Only
Huivi: Kirppis
Laukku: Lindex

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti