lauantai 19. toukokuuta 2012

Lauantaihuumaa leijonahengessä

Porissa vietetään tänään lauantaina tapahtumien superpäivää sillä nyt löytyy jos jonkinmoista häppeninkiä.

Tänään järjestettiin Viikkarin kyläjuhla, jonka olen aikaisemmat vuodet missannut töiden takia. Viikkari on "puutalo"kaupunginosa aivan Porin keskustassa ja tapahtumaan mahtui melkos monta juttua. Oli mm. kirppiksiää, pop up kahviloita(ravintolapäivä kun on), tanssia, runomuotokuvaa, myyjäisiä, majanrakennusta.

Ihan ensiksi suuntasin Viikarin tarhaan jossa olen istekin käynyt koko tarhani. Ja voi sitä nostalgiapläjäystä! Täytyy sanoa että tarha-aika on oikeasti ollut elämäni parasta aikaa kun kaikilla on kivaa eikä mitään murheita. Ja voi kun kaikki tuntui nyt niin pieneltä! Muistan niin että se tarhan piha oli ihan mahtava seikkailupuisto, nyt se einää niin isolta vaikuttanut. Törmäsin paikalla myös vanhaan tarhatätiini, joka vielä muistaa minut vajaan kahdenkymmenen vuoden jälkeenkin.

Ja juu, olen melko julkkis tuolla tarhassa...Tälläinen nostalgiakuva löytyi tarhan seinältä. Ja kyllä, istun siinä potalla. How great!?

No niin moving on...Juhlissa kiersi myös vanhan ajan linjuri jonka kyydissä esiteltiin Viikkarin ja Porin historiaa. Harmikseni 13.30 lähtevä kyyti oli myyty loppuun joten jäi minulta väliin.


Kiertelin myös Korsmanin talossa joka esittelee millainen ihmisten koti oli ennen vanhaan. Kormanin talon pihassa oli lapsilla majanrakennustalkoot. Kuinka paljon olisin ite halunnut osallistua!Käväisin myös muutamalla pihakirppiksellä ja seuraavaa tarttui mukaan:


Virkatut tillukkaat 1€, mätsäävät ranne- ja kaulakoru 2€yht., vanhasta tietosanakirjasta askarreltu taskupeili 3€(yksi pinssi olisi ollut kohdasta avio-ongelmat!)

Kiertelyn jälkeen siirryin Pub Winstoniin jännäämään peliä jossa ei toisen erän puolivälin jälkeen ollut enää jännättävää. No mutta huomenna otetaan pronssi!


Piti tunnustaa tietty väriä leijonapaidassa. Muuten päällä oli tuttu Primarkin ihanuushuivi, Hennesin bleiseri, peruspallerinta peruskenkäkaupasta sekä melko uudet JC:n hosuut joihin olen ihan ihastunut. Niissä on semmonen ihan hiukan kiiltävä pinta.


Illalla suuntaan vielä työkamun kanssa Satakunna taidemuseoon museoiden yöhön!

P.S. En tänä vuonna osallistunut mihinkään ravintolapäivän tapahtumaan(tämäkin aiemmin estynyt töiden vuoksi) kun piti vain jostakin valita. Mutta hiuken harmitti kun äiti oli hiukan yhden jälkeen huomannut ilmoituksen että melkein hänen naapurissaan olisi saanut kotitekoista sushia ravintolapäivän paikassa, perkules!

2 kommenttia:

 1. Toi tarhakuva 8DDDDDDDDDD

  Ja mä en tienny et omistat leijonapaidan! :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, hiukan naureskelin tolle siellä.

   matti voitti ton winstonin tulosveikkauksesta

   Poista