tiistai 25. syyskuuta 2012

Mansikkaa...

...ja valkoapilan kukkaa...lauloi joku jonka nimeä en nyt millään saa mieleeni. Biisi tulee melko usein Radio Iskelmältä, joka soi meitin autossa aina kun äitini on puikoissa.

Siitä tulikin mieleeni...Onko kenenkään muun perheautoissa käyty taistelua/riitaa radiokanavista? Meidän perheessä ihan ekassa kuplavolkkarissa (vaaleansininen, oikeen semmonen old school) ei ollut radiota ollenkaan vaan musisointia hoiti äiti ja me oltiin siskon kanssa taustakuoro. Mm. Anttila kesäpellolla(en edes muista biisin oikeaa nimeä...), Dirlandaa, Kun chicago kuoli ym. olivat ohjelmistossa. Sitten myöhemmin käytiin suurta taistelua Spice Girls vs. Gary Moore... En vieläkään voi sietää Gary Moorea, sen verran sitä vihasin teininä...

Mutta siis ei mikään aiheesta ohi aloitus...piti esitellä viikonloppuna Tampereen radiokirppikseltä ostamaani, elämäni ensimmäistä Marimekko-vaatetta!Kyseessä siis Samu-Jussi Kosken suunnittelema mansikka-kuosi, joka on aina tässä topin muodossa mielyttänyt omaa silmää.Ja arvatkaapa mitä maksoi? Kaksi euroa! Happy happy! Olis ihan kiva vaan et kesää olis vielä jäljellä, on meinaan melkos kesäinen tuo toppi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti