tiistai 6. marraskuuta 2012

November

Se on kuulkaa marraskuu! (jos ette jo tienny...=P)

Joulufiilistelyt on alotettu meitin perheessä jo very ajoissa, glögiä on lipitetty jo ainakun kuusi purkkia, lahjoja hankittu jo ja eilen söin rosollia! Jee! Joulu on ihan parasta, jouluruaan fiilistely ja makustelu on jo aloitettu. Matti tossa ilmotti, että meille ostetaan myös oma kinkku kotiin, että sitten varmasti saa tarpeeksi kinkkua. =P

Mutta elkee ottako stressiä joulusta tai minusta, mä vaan saan ihan hurjasti energiaa näihin pimeisiin päiviin joulun odottamisesta. Marraskuu menee mulla aina nopeemmin kuin lokakuu.

Meillä on ollut ja tulee olemaan tässä kuukauden sisään muutama reissu, pidemmälle ja lähemmälle. Viime viikonloppu kului Helsingissä. Alunperin Matti osti liput yhteiskeikalle, jossa esiintyisi Upon a burning body, Caliban, As I Lay Dying ja Trivium. Mukaan lähti mein kamuja ja mä änkesin itteni mukaan vaan muuten vaan. Lokakuun alussa alko kuitenkin himottamaan itse keikkakin, joten päräytin ostaen lipun sitten sinne.

Ja onneksi, sillä keikka oli ihan huikea!
Ekaa esiintyjää ei ehditty näkemää kuin vika biisi, mutta toisena esiintyi saksalainen Caliban johon tykästyin!Bändin laulaja myös daivasi(miten se kirjoitetaan?)

As I Lay Dyingin keikasta ei ole yhtään hyvää kuvaa. Saisi kyllä heittää tolla mun pokkarilla vesilintua, sillä ei saa sisätiloissa tai yhtään hämärämmässä ainuttakaan järkevää kuvaa..


Viimeisenä esiintyi Trivium, joka oli ihan mahtava. Ja meillä oli huikeat paikat, kun päästiin Calibanin esiintymisen jälkeen aidalle heilumaan.
Ja ehkä vähän huumaannuin Triviumin laulajasta Matt Heafystä!

Yötä oltiin kamujen kanssa Hotelli Tornissa, jossa meillä oli ihan mahtis huone:Huoneessa oli aika jänskä lasinen vessa...


Ihan mahtava viikonloppu, jonka olis vielä kruunannut se ettei lauantai olis ollu pyhäpäivä. Hesasta jatkoin vielä Tampereelle siskon luokse vähän Halloween pukeutumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti