keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Cellar

Olen koko talven pähkäillyt että missä ottais asukuvia kun ilman päälysvaatteita ulkona hilluminen ei oiken inspaa. Kellari toi nyt väliaikaisen ratkaisun asiaan vaikka valot on siellä hiukan huonot. Noh mutta, näillä mennään.
Onneksi myös mentiin kellariin, huomattiin meinaan että mein kellarikomeroon on murtauduttu! Eikä oltu ainoita, sillä ainakin neljän muun komeron ovet on rikottu. Olen aivan varma että meillä asuu naapurina joku kleptomaanikko meinaan tästä talosta häviää ihan ihme tavaraa: mm. lukuisia pyykkejä kuivaushuoneesta, remonttimiesten remponttilamppu ja nyt on ihmisten komeroihin menty ja pengottu. Onneks ei ollu enää Matin kalliit kalastusvehkeet enää tuolla kopissa...


Asuna ei ollut mitään niin ihmeellistä, pasi uutta juttua siinä kyllä oli. "Maiharikengät" on Berliinin ostoksia, nää masko joku hiukan yli kymmenen euroa. Siinä kaupassa olis saanu ihan muutaman parin ostettua jos olis vaan malttanu jaksaa sovitella. Onneks oltiin sen verran jo väsyneitä siinä vaiheessa. Jumex oli kaupan nimi btw jos Saksaan käy matka.


Huivin varmaan tunnistatte. Nellyn tilauksesta jäi Mungolife huivi. Paita On myös uusi, ostin Cubuksen asleta vitosella. Selkäosa on läpinäkyvää kangasta, edestä neulosta. Täytyy muuten sanoa että Cubus oikeasti yllätti valikoimallaan ja palvelullaan. Alusvaateosastolla kokoja löytyy aikas kattavasti ketjuliikkeeksi. Yleensä en ole Cubuksesta löytänyt mieleisiä vaatteita mutta nyt aleissa raahasin monta vaatetta mukaani koppiin. Sitten kassalla myyjä antoi aika hyvät vinkint vaatteiden huoltoon ja pesuun. 

Farkut on jotkut vanhat kirppikseltä, toppi Vero Modasta ja plussakoru Antti Asplundin.

Tere!


2 kommenttia:

  1. Vai että jouduit kellariin kuvaussessioon :) Tosi kurja, että sieltä varastetaan tavaraa! Onneksi ei mennyt mitään arvokasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuh, aika kaunis paikkahan toi on! =D Oikeen kattelin et mitä kaikkea ihanan tarpeellista siellä oli mm. Matin penkkaripuku aka Turtles asu. =D

      Poista