torstai 21. elokuuta 2014

Ravintolavinkki Poriin

Moikkis!

AJattelin vinkata porilaisille ja miksei ulkopaikkakuntalaisillekin mainiota ravintolaa Porissa. Ollaan nyt kaksi kertaa käyty Yak & Yeti ravintolassa ja molemmilla kerroilla ruoka on ollut todella herkullista ja erittäin riittävää. Tosissaan, tästä nepalilaisesta ravintolasta melkein kierii kotiin, niin täyteen annoksista tulee.




Viime kerralla itse otin chicken kormaa joka on hyvin mieti, kermainen kastike. Arvoin pitkään vähän tulisemman kastikkeen välillä, mutta olen nykyisin niin mamis tulisien ruokien suhteen että otin turvallisen vaihtoehdon. Matti otti lammaskebab annoksen ja siinä tulisuus oli itselleni aivan liikaa. Hyvää sekin annos silti oli, oma olis silti lemppari eikä tällä kertaa tarvinut potea annoskateutta.



Kastikeannokset tulevat pienen pienissä kuparikulhoissa pöytään ja lisäksi saa lautasen riisillä, salaatilla ja raita-kastikkeella. Lisäksi myös naan-leipää johon olen ihan heikkona. Kastikeannos näyttää ensin kovin pieneltä ja sitä automaattisesti ajattelee ettei siitä tule täyteen mutta luulot pois, kyllä tulee!



Yak & Yeti
Yrjönkadun ja Valtakadun kulma

2 kommenttia:

  1. Ai että ihania kuvia, tuli nälkä!! :P

    http://wordsaboutme-heta.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle niin käy aina kun kattelen kaiken maailman ruokakuvia.

      Poista