torstai 30. syyskuuta 2010

Shopping before some more shopping...

Ennenkuin aloitan massiivisen kuvamäärän purun (no ei niitä nyt ole edes niin paljon) ja Köpispostauksen (saattaa esiintyä myös monikossa) teon esittelen teille mun maailman parhaan itsehillinnän tulokset.

Mitä tapahtuu jos lupaan itselleni etten osta mitään vaatteita yms. ennen Köpikseen menoa koska silloin on kivempaa shoppailla uusia vaatteita. Noh, minähän lähden parhaan partner-in-crime Janinan kanssa kirppikselle! Kyllä! Ja mitä minä tuon mukanani sieltä, ehkä parhaan kirppissaaliin taas miesmuistiin. (naiset muistavat pidempään joten käytetään tätä ilmaisua kun kesällä oli niitä tosi mahtavia kirppiskertoja...=D)

Aloitetaanpa siis...



Mun ihka ensimmäinen nahkatakki! Tämä on Vero Modan yksilö ja kustansi 10 egeä. Vielä olis metsästyksessä se täydellinen musta nahkatakki.



Musta villahuivi, always tarpeellinen. Tämä 1,5€.



SItten mun ehdoton lemppari. Mä oon metsästäny lyhyttä ruutupataa ikuisuuden ja aina kun oon löytäny ne on ollu joko liian pieniä, huonosti istuvia tai niistä löytyy joku helkatin tribaalikuvio selässä. Mutta nyt Janina bongas tämän miesten paidan ja ehdotti sitä Matille. Noh, minäpäs nappasin sen itelleni enkä luovu! Se on täydellinen! Eikä se MAtille mahukkaan, se sovitti sitä ja paita oli niin kireänä et meinas ratketa. No sen siitä saa kun omistaa niin leveet hartiat...Victory for me! Paita kustansi huimat yhden euron...

Lisäksi löytyi kaikennäköistä muuta mutta en vaan millään jaksanu pakkauksen lomassa enää niitäki kuvailla...

Köpisjuttua pahdollisimman pian I Promise!!

4 kommenttia:

  1. Mul on ollu se jo niin monta kertaa päällä mutkun miun kuvaajani ei ota miusta kuvia! Noe ie vaan, en vaan muista...=P

    VastaaPoista
  2. Vieläks sulla on toi nahkatakki?

    VastaaPoista