keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Animatiooon

Ollaan viime päivinä löhötty paljon sohvalla ja koukututtu Avatar - the last airbender sarjakuvasarjasta. Lainattiin siskolta se ensimmäinen levy (vesi) joka on yksi neljästä kirjasta. Tää sarja tuli joskus syksyllä aamun lastenohjelmana telkusta ja sisko yhtenä aamuna ollessaan yökylässä pakotti mut ylös kasilta kattomaan yhen jakson. Ja oli niin hyvä! Nyt ollaan Matin kanssa molemmat niin koukussa et katotaan noita jaksoja putkeen kauheena maratonina.Sarja kertoo maailmasta jossa asustaa enljä kansaa - tulikansa, vesikansa, maakansa ja tuulikansa. Ja sitten siellä on sota päällä jonka voi päättää vain avatar, kaikkien voimien taitaja (the bald kid with the arrow).
Mukana myös lentävä kuusijalkainen biisoni Abba ja isokorvainen maki Momo.Sarjasta(jotka siis perustuvat kirjoihin) on tehty myös ison luokan (ja rahan) hollywood elokuva. Ihmettelin alukis kun sisko julisti et ei missään nimessä aio katsoa elokuvaa. Nyt sarjaa katsottuani en aio minäkään! Siis kaikista eniten mua raivostuttaa kun yritetään tehä joku autenttinen elokuva ja siihen ängetään amerikkalaisia ja amerikkalaista sontaa. (Geishan muistelmat ja niiden englannin puhuminen on pahin). Tässä hieman elokuva roolitusta, i think you see the picture...

6 kommenttia:

 1. paras sarja evör! ja ei niit kirjoi oo ku kolme vaa!

  VastaaPoista
 2. ai, no kui niit reeveereitä on neljä??

  VastaaPoista
 3. Mä katoin sen leffan joku pariviikkoo sitte. Mut en oikee tie jäiks se kesken vai loppuks se. Se oli ihan hauska, mut sit ku oon bäk ni tarvii lainaa Katwinilta noi dvd:t!

  VastaaPoista
 4. ne on parasta! Voisiks kata tulla tänne ni saadaan loputki!!

  VastaaPoista
 5. mie oon kattonut nää sarjat yhä uudelleen ja niin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meiänki pitäsi alottaa uusintakierros tässä pikapuoliin! =D

   Poista