keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Inglorios bastardos vs. vaalit 2011

Suunniteltiin ihan ajatuksella leffailta vaalivalvojaisten päälle, vaikka haluan tietää politiikasta niin ounailin hieman tuota persujen nousua(en kuiteskaan ny noin paljon) ni en voinu katsoa sitä niitten huumaa.

Lainattiin Matin porukoilta Ingolious Bastards ja oli aika hyvä. ENsimmäisen vartin jälkeen olin kyl jo valmis lopettamaan katsomisen, sen verran veri lensi...Tuttuun Tarantino tapaan. Mulle ei oikeen aina uppoo Tarantinon elokuvat, just sen väkivallan ja veren takia. Esimerkiksi Kill Billiä katsoessa olin puolet ajasta tyyny silmien edessä ja puolet ajasta huutelin semmosia kun "hui, hyi kamala, apua!"...Mut elokuvan aivan parasta antia oli Christph Waltzin esittämä Landa. Aivan mahtava hahmo! Siis no murhanhimonen ja kamala, mut niin mahtavasti esitetty! Roolisuorituksestaan mies sai myös oscarin.Elokuvassa näyttäytyi myös Brad Pitt jonka parempia roolisuorituksia on tullut nyt nähtyä Benjamin Buttonissa ja tässä. Mies osaa kyllä näytellä mut ei, se ei vaan täysin iske se rooli kun koko ajan ajattelee et toi on Brad toi on Brad...

Ihaninta elokuvassa ja erittäin paljon pointseja Tarantinolle tuova seikka oli leffan s autenttisuus. Siis tarina ja toteutus on tehty tarantinolle tuttuun, ns sarjakuvamaiseen tapaan mutta se että koko elokuvaa ei oltu puhuttu enkuksi vaan saksalaiset puhuivat saksaa, ranskalaiset ranskaa yms. Jes! EIlen tuli elokuva Operaatio valkyrie ja jo viiden minsan jälkeen meni hermot kun hitler puhui englantia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti