torstai 24. marraskuuta 2011

Ruutua ja vanhat hiukset

En muista koska viimeksi olen esitellyt kirppisostoksiani! Siitä on kauan! Ja donn´t get me wrong, olen tottakai käynyt kirppiksillä tekemässä löytöjä, se kuvaaminen ja esittely on vaan jäänyt...

No nyt pääsi päivän asuun yksi viimeaikaisista löydöistäni.Kyseessä on Sisters Pointin ruutumekko/tunika(ei nyt vedetä sitten herneitä siellä! Peppu peittyy kyllä!) joka kustansi 4€. Olen nyt vakaasti ajatellut ostaa A: hieman muita kun niitä iänikuisia lörttöpaitoja (ajattelin tehdä niistä kollaasin, omistan saman mallin kolmessa eri värissä!), B: hieman eri väriä kun harmaata ja mustaa. Tätä ei nyt värikkääksi voisi kutsua but were getting there!Muita asuun osuneita juttuja:

Kengät: Kirppis
Leggarit: H&M (jotka on kyl taas niin sitä Hennesin paskaa laatua että suututtaa!)
Tunika, alla: Vero Moda
Huivi: WeekdayJa kuva vielä mun kamalista, vanhoista hiuksista. Ne on nyt onneksi värjätty ja ovat semmoiset tumman lilat, punaiseen taittavat. Mua niin kyrsii et punanen ei pysy tässä päässä. Ja mein suvussa on punahipiäisyyttä, mun molemmilla tädeillä on punainen tukka ja sieltä suunnalta olen varmaan periny mun lisääntyvän taipumukseni kesakoihin. Ja olen aivan varma et siskolla pysyis punainen päässä kuin maalattu, sillä se hipiäisyys on hiuksissa! Mur! Mulle kans!

5 kommenttia:

 1. Lähteekö sulla se punanen hiusväri kokonaan pois, vai haalistuuko se vaan? Mulla on punapigmenttii hiuksissa ja punanen teorias pysyy, mutta haalistuu aina siitä halutusta tulenpunasesta luonnollisempaks (ja tää "luonnonpunanen" ei sitte irtookkaan hiuksista millään).

  VastaaPoista
 2. mul on kyl ainaki aikasemmi pysyny ku unelma punane väri :D mut en sit nyt tie et mikä ois tilanne!

  VastaaPoista
 3. Se haalistuu ja tulee semmoseks ns. likasen väriseksi. Vaikea selittää...JA outoo on et ruskea väri mulla muuttuu taas aina vähän semmoseks punertavaks ja pysyy kuin pahvi! =D

  VastaaPoista
 4. Krista oot nii ihana näitte juttujes kans "murmur, pysyy kuin pahvi" ::DD IKÄVÄ!:)<3

  VastaaPoista
 5. Juu, mietin ite kyl et ompas fiksu vertaus toi pahvi...=D

  Ikävä kans, onneks pääsen ny lievittään siun blogilla!

  VastaaPoista