perjantai 27. huhtikuuta 2012

London day 3

Lontoon kolmas päivä eli perjantai valkeni ihanan aurinkoisena.
Kaupasta aamupalaa ja menoksi. (tuolla kaupoissa on aika laaja valikoima erilaisia kolmioleipiä joten ne oli aikas helpoo aamupalavaihtoehto)Päätettiin hyvän saan kunniaksi poiketa hieman HYde Parkissa joka oli ihan mein hoodeilla.

Katsastettiin Royal Albert Hall, jonka muistan aina Spice Girls elokuvasta. Oli aikas iso pytinki, olis ollu niin hienoa käydä jossakin konsertissa tuolla.
Vierailtiin myös London Natural History Museumissa. Ilmeisesti Englannissa on kaikki valtion omistamat museot ilmaisia. Kuten tämäkin.
Jonotettiin sisälle tunnin, auringossa, lapsiperheiden ympäröimänä. Huh. Ja ei kyllä ollut sen arrvoista. We were not impressed. Jotenkin koko paikka oli tosi sokkeloinen ja eläimiä vaan lasivitriineissä nimien kanssa. Ollaan käyty Helsingin Luonnontieteellisessä museossa ja se oli todella hieno, suosittelen sitä sata kertaa enemmän kuin tota.
Ihmiset oikeasti jonottivat sen sisäänpääsyn (60min) lisäksi 45 minuuttia päästäkseen katsomaan dinosaurusten luita. Hulluja sanon minä. Sisältä paikka oli hieno mutta en nyt tiedä oliko kaiken sen jonotuksen arvonen.
Harrods tuli myös katsastettua. Vähän kyllä kutkutti mennä sinne kaviaari-baariin...not...
Illemmalla treffattiin mein kaveri Veikko ja hänen porukkansa ja käytiin syömässä Angus Steak Housessa joka ei kyllä todellakaan ollut hintansa väärti. Ruuan jälkeen hypättin seuraavaksi tulleeseen bussii katselemaan maisemia.
Ja illalla pubiin! Tykästyin kyllä tuolla puoli pintteihin, haluan suomessakin niitä. Strongbow oli tuolla kova sana, onneksi harjoittelin hieman etukäteen, en ennen voinu sietää kyseistä sidukkaa (tykkään kaikista äklömakeista esanssisiduista).

1 kommentti: