tiistai 17. huhtikuuta 2012

London day 1&2

No niin, nyt punaisen Bulmersin voimalla isken näiden Lontoon kuvien kimppuun!

Lennettiin siis Lontoon Heathrowlle Finskillä ja lennot oli 148€/hlö. Toi Heathrowlle lentäminen olis iinä mielessä todella kätevää kun sieltä pääsi helposti metrolla keskustaan eikä meidänkään tarvinu kun kerran vaihtaa jotta päästiin hotellille. Kentältä ostettiin Oyster kortit joihin ladattiin rahaa. Ja nuo Oysterit oli kyllä niin kätsyt, niistä piti sen 5£ maksaa panttia jonka sai takas kun palautti ne. Esim lentokentälle onnistu myös palauttaminen.Kolme yötä oltiin varattu Berjaya Eden Park Hotellista. Otettiin Deluxe double room ja huone oli kyllä ihan mahtava!


Hotellikatuamme.


EKan illan ruokailu hoidettiin Pizza Hutissa. Rakastan tätä ihanaa jenkkiketjua, pizzat on vaan niin hyviä. ja valkosipulileipä!


Iltapalaksi viiniä ja valkosuklaa-keksejä!

Day tvoo!Toisena päivänä suunnattiin Oxford Streetille sillä torstai ajateltiin pyhittää ainakin osittain shoppailulle. "Melkeen" kaikki kadun kaupat tuli koluttua...

Tungos oli aika hurja ja melkein joka kaupassa tokaistiin vaan että ei jaksa mennä sovittamaan. Oikeasti, sovitin tasan yhtä vaatetta tona päivänä. Ja iski kyllä semmoinen tavaraähky.


Palattiin kaupungilta hotellille syömään kinkkiä ja juomaan viiniä!


Pienen ruokalevon jälkeen hypättiin bussiin ja suunnattiin keskustaan katselemaan nähtävyyksiä. P.s. mäkin haluan suomeen kakskerrosbusseja!Piccadilly Circuksela.


Trafalgar Scuarella.
Englannissa kun ollaan niin kauan ei tarvinnut kuvia ottaa kun joku jo kohteliaasti tarjoutui ottamaan kuvan meistä yhdessä. Ihanaa, ilman pyytämättä. Tämä tapahtui useammin kuin kerran.
Poikettiin turistikiertelyn jälkeen pubiin lämmittelemään. Pubi oli ihanan perienglantilainen ja meteli oli korviahuumaava.

6 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia. Ootte te söpöjä :)

  T:M

  VastaaPoista
 2. pizza hutin valkosipulileivät, omnom!Toi on kyllä kiva toi sun "uus" tukkas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on, niitä kaipaa aika lailla täällä Porissa.

   Kiitos, tuolla reissulla se vaan oli aikas litsana.

   Poista