maanantai 27. elokuuta 2012

Minireissu

Viime viikonloppuna suunnaattiin juhlistamaan mein 8-vuotispäivää pienelle reissulle Helsinkiin. Reissu oli niin mahtava! Ilma oli mitä parhain ja tällä reissulla ei tuhlattu aikaa shoppailuun. Joskus se on ihanaa vaan kierrellä eikä vaan juosta kaupasta toiseen. Ja kun mussa on hieman shoppaholicin vikaa niin se ei aina Matista ole kivaa se kaupoissa kiertely.

Matkustettiin Hesaan junallla, mikä oli ihanaa taas pitkästä aikaa. Nyt on tullut käytettyä enemmän  bussia kun suhaa Onnibussilla Pori-Tampere väliä. Junassa on tunnelmaa vai mites se oli...?

Asuttiin Sokos Hotel Albertissa mikä oli ihan sopivan kävelymatkan päässä esim. Kampista.

Lauantaina illalla mentiin syömään MAYAan jota oli kuolannu netistä jo vaikka kuinka kauan. Hei mistä ravintolasta en tykkäis, jonka alkupaloista melkein puolesta löytyy katkarapuja...
Näkyykö mun ilmeesta että ruokaa nyt heti!


Otettiin molemmat paellaa, Matti otti Mayan paellaa ja minä seafood paellaa. Ja morjens miten hyvää! Ihan tajuttoman! Maistoin myös toista kertaa elämässäni simpukkaa, ei ollu niin paha kun edellisellä kerralla mut ei  niistä mun lemppareita vieläkään tullu...mutta muuten paella, alkupalat ja sangria olivat perfect!

Syömisen jälkeen ryömittiin viereiselle Helsingin Casinolle vähän pelailemaan. Saldo oli aika hyvä, 100€ voitto!

Sitten Teerenpelin mustikkasiiderin jälkeen takaisin hotellille. Matkalla löysin muuten Roxie vaatekaupan jossa oli ihan huikea ale! Eikä se olisi auki sunnuntaina, mikä vääryys. 

Sunnuntaina sitten ihanaa hotelliaamiaista. Huomasin myös että meidän hotelli on oikeasti ihan korttelin päässä Hietsun kirppikseltä ja kun ilmakin oli hyvä suunnattiin Matin kanssa sinne. Muutami löytöjä tein jotkin hyviä jotkut ei niin sopivia mutta tuolla ei oikein pysty sovittelemaan...

Sitten Lintsille!!!


Lintsillä keskityttiin enimmäkseen vuoristoratoihin. Matti ei voinu uskoa että vieläkin pidän silmiä kiinni kummistujunassa, en osaa ola muuten!


Päivän lopuksi käväistiin vielä Sea Lifessa:Nauratti myös Lintsin uloskäynnillä henkilökunnan ilme kun tiedusteltiin miten parhaiten pääsee kävellen keskustaan. Juu, kuten kuultu on Hesassa ei kuulu kävellä...

Päivän lempparein laite:


Tuo oranssi Kirnu. Sopivasti apua mä kuolen tunnetta...=D

2 kommenttia:

  1. Näyttää tosi kivalta päivältä! Toi oli kyl tosi kiva laite, uskalsitteko käydä Ukossa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä jänistin siinä, en menny...En uskaltanu ku se meni pää alaspäin hitaasti, kuuluu mennä lujaa...

      Poista