torstai 9. elokuuta 2012

What to do with my hair?

Mulla on taas ihan hirmuinen hiuskriisi! Olen oikeasti äärettömän laiska laittamaan tukkaani, se ei kiinnosta isteä sitten ollenkaan. Hiustenlaittogeenit hyppäsivät minusta yli siskooni. En miltein koskaan föönaa hiuksiani (paitsi jos aamulla olen käynyt ennen töitä suihkussa), kiharran vain jos on isot juhlat tulossa ja silloinkin usein laiskuus voittaa ja käyn kampaajalla aika harvoin. SItten kun itseinho omiin hiuksiin ylittää tietyn mittarin niin raahaudun kuontalon kohennukseen.

Enkä oikeen tiedä mistä juuri tuo kampaajalla käynnin vaikeus johtuu. Oma kummitätini on kampaaja ja kävimme pienenä usein hänellä ja se oli aina superkivaa. Muistan kun neljännellä luokalla mulle laitettiin permanentti ja se oli hienointa ikinä!

Olen nyt vakaasti päättänyt pitäytyä tässä punaisessa sillä se on jotenkin niin mua ja pukeutuminenkin on muutunut värikkääseen suuntaan hiusten myötä. No mutta jottei nyt menisi kauheaksi hiusromaaniksi tämä niin keräsin tänne inspiskuvia mitä nyt voisin tehdä hiuksille ja tavoitekuvia sillä olen hiukan haaveillut pitkistä taas vaihteeksi.

Enjoy:

Tämä vaatis taas hieman leikkaamista joka ei palvele mun hiustenkasvatusoperatioonia...

Tää olis aika jännä...mutta veikkaan et se olis jännä vaan sen ekan päivän kun sen leikkaa ja sen jälkeen nuo haituvat vaan ärsyttäisivät..

Tämä tyyli onnistuis multa kun on tosiaan ne suorat hiukset ihan luonnostaan...

Tämä olisi eniten varmaan sitä mitä nyt olen miettinyt...minus the blue hair...and the ears! =)

Toisaalta olen myös ihan vakavissani miettinyt permistä. Siis semmoista lainepermistä, like above. Sais tähänkin hentoon tukkaan vähän ryhtiä...Ainoa mikä sitten tuossa mietityttää etä kun haluan sitten kasvattaa kiharat pois niin se näyttää hieman hoopolta...

Sitten niitä tavoitekuvia:


Tuo väri ja tyyli olis hakusessa sitten joskus...ainoa ero etten halua suoraa otsatukkaa koska a. mulla on otsalla just pyörre jolloin ei tulis mitään ja b. tähän laatikkopäähän ei sovi suora otsis.

Tässä olis otsatukka ja malli aika kohdillaan. Ja vois tuo ruskea olla kanssa kiva!

Aah! Decisions decisions! Any help?

Kaikki kuvat täältä: http://fuckyeah-hair.tumblr.com/. Suosittelen muuten, ihan mielettömiä hiuksia!

2 kommenttia:

  1. Vika on kivoin! :D Ja hei lol, en mä osaa laittaa tukkaa yhtää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii mut se on vasta tavote, kestää hetken...Osaat ainakin enemmän kun mä, ja jaksata ainakin!

      Poista