maanantai 17. joulukuuta 2012

Berlin trip

Sunnuntaina siis brunssin voimilla keskustaan katselemaan nähtävyyksiä. Aloitettiin suunnistus Alexanderplatzilta kohti Brandenburgin porttia. Sunnuntaina ilma oli kylmä! Olisko ollut miinus yks mutta keski-euroopassa kun se tuntuu ihan sairaan kylmältä kun ilma on niin paljon kosteampaa kun Suomessa.
Tuolla kadulla joka menee Brandenburgin portille on toooodella paljon turisteja. Mulla on Berliinissä aina se etten niin syty tolle keskustalle vaan pienemmille kaupunosille kuten Kreuzbergille.Ei yhtään näytetä siltä että meillä on kylmä. =D


Ja siellä oli yksi hääpari ja meille tuli itelle oikeen kylmä kun katseli et tolla tytöllä oli ihan paljaat kädet. Hyrr..!


Tämä oli Potsdamer Platzilla oleva kompleksi jossa oli ravintoloita, leffateatteri, asuntoja ym. Aikas mahtipontinen. Juotiin tuolla kuumat kaakaot ja sen jälkeen minä ja Matti suunnattiin autohullujen miesten taivaaseen eli Classic Auto Remise Berliniin. Mesta on siis iso hallikompleksi josta löytyy hirmu määrä autoja. Eikä ihan mitä tahansa autoja vaan klassikkoja, kalliita, harvinaisia, uusia ym. Paikka on ilmainen ja itse viihdyin myös siellä. Joten kaikki autofanaatikot, tänne kannattaa suunnata jos Berliinissä on.

Paikka oli vaan siitä jotenkin hassu että kun me käytiin siellä sunnuntaina niin siellä ei ollut yhtäkään vartijaa tai  muuta henkilökunnan jäsentä...aika luottamus ihmisiin.


Sieltä sitten Kreuzbergiin hakemaan Mustafa kebabit jotka on parasta ikinä. Jonotettiin nyt melko kauan, olisko ollut 25 minsaa mikä on aikas paljon kun taivaalta sataa räntää. Noi kebabit on ihan huippusuosittuja, niitä saa kuulemma välillä jonottaa ihan tuntitolkulla. Mutta on ne vaan hyviä!!!

Ihan mahtava reissu oli, nyt suunnitellaankin kevääksi uutta reissua joskos sisko miehineen pääsis mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti