maanantai 17. joulukuuta 2012

I am still here!

Täällä ollaan taas! Kovin olisi taas asiaa ja kuvaa mutta kun aika ei meinaa millään riittää. Olen tämän viikon vallan aamuvuorossa ja olen töistä tullessa niin väsynyt että nukahdan melkeen istualleni sohvalle. Kuuden aikaan soiva herätyskello ei ole ystävä jos nukkumaanmeno ei onnistu millään ennen klo 23...

Berliinireissustakin on jo melkeen kolme viikkoa! Otettiin siellä yllättävän vähän kuvia, ilma oli ehkä semmonen ettei kameraa viittinyt ottaa laukusta ihan hirveän usein ulos...mutta matka olis sitä hauskempi, kuvia tai ei!

Ajettiin autolla Tampereelta Helsinkiin perjantai aamuna (oltiin jo torstaina menty Tampereelle siskon luo yöks) ja ajettiin sitten siinä pahimmassa lumimyräkässä josta kaikki meteorologit varotteli. Ihan hyvin meni matka, jotenkin tuntu jopa huvittavalta että taas ihan paniikissa oltiin. Ollaan kuiteskin Suomessa jossa yks lumimyräkkä ei ole mikään uusi juttu...

Tältä näytti silti lentokentällä:


Lennettiin Lufthansalla ja lennon lähtö oli kyllä elämäbi kauheimpia. Ulkona kun oli myurskytuulilukemat niin kone pomppi aika tavalla. Mulla on tullut hiipien lievä lentopelko mikä on suunnattoman ärsyttävää kun kuiteskin pienen ikäni olen lentänyt ja nykysin sitten stressaan sitä...

Ystäväni Christa oli meitä vastassa "kauniilla" Tegelin lentokentällä ja sieltä napattiin bussi ja metro Christan hoodeille. Perjantaina käytiin keskustassa ihanalla joulutorilla. Kuvia ei torilta ole kuin mun kännykän kököt kuvat, yritän joku päivä löytää sen johdon niin katon kuinka kauheaa mössöä ne on. Miten voi olla et järkkärin akku, Matin kännykän ja Christan Iphonen akut loppuu samaan aikaan!

Joulutorit on vaan ihania, vitsi kun saatais Suomeenkin sellasia kunnollisia missä ihmiset vietää oikeesti paljon aikaa ja olis paljon kojuja.Lauantai oli shoppailupäivä jolloin suunnattiin yhteen kauppakeskukseen josta löyty mm. Primark. Yhtä hullu paikka se on näköjään kaikkialla. Läheiseltä kadulta löyty myös Mangon outlet jossa oli vaikka mitä ihanaa. Syötiin myös siellä (ei mangossa) ja voisko hei pliis Suomestakin saada paistettuja nuudeleita kahdella ja puolella eurolla???Minä ja ostoskassit...Illalla mentiin italialaiseen syömään ja se osostti jälleen kuinka halpaa etenkin syöminen on Berliinissä. Mein koko lasku, kolme henkeä, scampipastaa, viiniä, olutta ym. makso 38€! Loves it!
Sunnuntaina mentiin brunssille aivan ihanaa ns. salakahvilaan. Sinne mentiin toisen kahvilan perältä ja kiivettiin asuintalon toiseen kerrokseen. Paikka oli vaan niin mahtava, ihanan vanhasti sisustettu. Ja ruoka oli niin makoisaa, tarjolla oli mm. yrttimunakokkelia, oliiveja, salaatteja, tapaksia, kalaa, makkaroita ym.Toi teekin saatto olla parasta mitä olen koskaan maistanu!


Niin juu, ja sanoinko mä jo et siellä oli pianisti!Tuolta lähdettiin sitten seikkailemaan keskustaan mutta puran sen erillisessä postauksessa ettei tästä tule kilometriä pitkä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti