perjantai 12. huhtikuuta 2013

Leipää ja kulttuuria

Pääsin jälleen työpaikan kanssa syöpöttelemään ja teatteriin tällä viikolla. Ja jälleen oltiin Torerossa mikä ei yhtään haittaa, sain taas vatsan täyteen jättikatkarapuja joilla voisin elää. Torerossa omat suosikit rapujen lisäksi ovat cremoso annokset sekä lohi, nam!
Teatterissa oltiin katsomassa Päällystakki, joka oli omasta mielestäni ihan ok, tarinan syvällisempi merkitys kun meni itseltä vähän ohi niin...näytelmä käsitteli myös aikakausia way before me, joten meni muutama vitsi ohi meikäläiseltä. Mutta ihan hyvä kipale kuitenkin! Hassua oli myös olla Porin Teatterin pienellä näyttämöllä, viimeksi olen ollut siellä katsomassa joko Muumipappa ja meri tai sitten Muumipeikko ja pyrstötähti. =D
Päällä oli:
Saapaat: Nelly.com
Sukkikset: Ei muista
Mekko: Selected
Neule: Vila
Huivi: Vila


Jaksoin kihartaa hiukset jee! Nyt luulen että jaksan muutenkin vähän enemmän panostaa tukkaani kun tykkään siitä niin paljon! Plus se täytyy föönata edes jotenkin, asia mitä en ennen harrastanut kun kerran kesässä. 

Jee jee, illalla taas syömään! Tällä kertaa ihan tuon toisen puoliskoni kanssa, mennään Galleen herkuttelemaan. Ihanaa viikonloppua, täällä lähtee viimeiset saikkupäivät käyntiin, tiistaina paluu töihin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti