perjantai 26. heinäkuuta 2013

Maakuntamatkalla-Kokemäki

Viime perjantaina oli itsellä Jazz-viikon ainoa vapaapäivä ja Mattikin pääsi sopivasti jo kahdeltatoista niin suunniteltiin siihen pieni reissu Kokemäelle.

En ole tainnut Kokemäellä käydä muutakuin Pori-Helsinki Express bussin kyydissä pysähtymässä ja sitten kesän alussa oltiin Anttilan tilalla vierailemassa. Kokemäki osoittautui aivan ihanaksi paikaksi. Vanhoja taloja, jokimaisemaa, vihreetä luontoa. Ja jos Porista ajaa sinne niin ehdottomasti kannattaa ajaa Kullaan kautta, ihana maalaistie kylänraittien läpi ja ainakin kaksi uimapaikkaa matkalla. Pikatiellä kun ei ole sitten yhtään mitään nähtävää.


Mekin pysähdyttiin 5 kilometriä ennen Kokemäkeä kun kalamiehen heittokäsi alkoi syhyämään. Minä sitten siinä samalla vähän luontokuvailin uudella objektiivilla kun Matti heitteli virveliä (ja kuulemma ei saa sanoa noin vaan heitellään uistinta...=P).

Matti kuulemma näytti omasta mielestään ihan amatooriltä kun siinä kalasteli nahkatakki päällä mutta mun mielestä just hyvä! =D Ne kahluuhousut kun ei välttämättä mitenkään sexyt ole...Käytiin kahvilla Muuntamokahvilassa Kokemäen keskustassa. Hyvää juustokakkua ja aivan ihana kahvila. Siellä pääsee ihan ylös asti kahvittelemaan.
Kahvila toimii siis sähkömuseon yhteydessä ja esillä on jos jonkinlaista vanhaa sähkölaitetta.


Poikettiin vielä Sini-tuotteen tehtaanmyymälässä ostamassa kauhean kasan rättejä ja tiskiharjoja sekä Anttilan tilalta ostettiin hilloja. Pienen breikin jälkeen jaksoikin taas painaa töissä tuhatta ja sataa. Ensi viikolla alkaa onneksi loma, nyt mulla on nyt ihanat kaksi päivää vapaata joten suunnataan Yyteriin ja mökille.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti