tiistai 2. heinäkuuta 2013

Reposaari

Tehtiin eilen mun vapaapäivän kunniaksi pieni maakuntaretki illalla. Ajeltiin Reposaareen kiertelemään. Rakastan Reposaaressa kaikkia niitä vanhoja taloja ja huviloita. Aika tuntuu jotenkin pysähtyvän siellä, yhtäkkiä ei ole kiire mihinkään. Reposaaresta on myös ihan parhaimpia muistoja ajalta Krista 15v. kun olin rippileirillä. Kaikki ne ihanat kaverti joista suurin osa on vieläkin lähimmässä kaveriporukassa.
Ihanista vanhoisa taloista en nyt sitten tajunnut ottaa kuvia. Noh, mielessä ne on itsellä ainakin, ei sitä aina jaksa kameran kanssa heilua.


Päivän auringonoton jäljiltä ei tukka ole ihan kuosissaan mutta väliäkös tuolla kun kesä kerran on...


Toppi on uusi alelöytö, esittelen muita aleostoksia sitten kunhan ne saan kaikkia kuvattua.

Ballerinat: H&M, Shortsit: Only; Toppi: Vero Moda; Laukku: Kappahl


Välillä kyllä tuntuu että maailma on pieni. Tässä kun istuttiin penkillä niin ohi kävelee Matin siskon mies. He olivat mato-ongella muutaman kymmenen metrin päässä meistä...=D


Miten mun vaivalla hankittu rusketus ei yhtään näy näissä kuvissa...Epäreilua, olen meinaan ainakin omasta mielestäni melkoisen ruskettunut. Noh, lasketaan valon piikkiin.

2 kommenttia:

  1. Mulla käy kans aina niin, että vaikka kuinka omasta mielesstä oisin päivettyny, kuvissa se katoaa ja oon edelleen valkeanlakanan värinen :D haha. Ihana etten oo ainoa! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi peilistä voi sitten käydä aina toteamassa ettei se päivetys mihinkään ole lähteny! =P

      Poista