sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Mallorcan ostoksia

I´m back! Reissusta tarvitaan aina toinen lomaviikko toipumiseen eikös? Lomakuvat on vielä suureilta osin purkamatta, joten vielä en pääse niiden kimppuun. Suomessakin on tullut asukuviakin otettua, joten niitäkin pääse tänne laittamaan. Nyt alkaa taas se ongelma asukuvien kanssa, että missäs niitä ottaisi kun ilman takkia hyppely ihmisten ilmoilla pakkasessa ei oikein nappaisi...


Mutta Mallorcan ostokset sain kuvailtua ja hypätään niiden kimppuun. Jotenkin muutaman kuvan ottaminen innosti vähän enemmän kuin melkein kahdenasadan kuvan läpikäyminen.

Yllätyin positiivisesti Mallorcan ostosmahdollisuuksista, vaikka on olin toki varautunut melko hyvin mielin Mangon ja Zaran vuoksi. Mein pääpaikassa Alcudiassa shoppailumahdollisuudet rajoittui aika lailla turistikauppihin, yhteen Mangoon ja muutamaan kenkäkauppaan. Mutta jos kenkäkaapissa on tarvetta sandaaleille ja korkokengille suosittelen varaamaan aikaa kenkäshoppailuille myös Alcudiassa nimittäin Mallorcan nahkakenkien valikoima oli aikas mahtava. Osittain saattaa johtua siitä että Mallorcalla ja viereisellä Menorcalla on muutama oikein kelpo kenkätehdas.

Mutta siis se Palma. Tietty kun Espanjassa ollaan niin Zara, Mango, Pull and Bear, Bershka yms. ovat hyvin edustettuina. MAngon hintataso oli mielestäni aika lailla Suomen hinnoissa mutta Zarassa hintataso oli hieman Suomea halvempi. Mutta Palmasta löytyi myös todella montaa muuta vaateliikettä ja ketjua mitä ei Suomessa ole tai edes kuultukaan. Mm. Massimo Duttin liike yllätti positiivisesti ja vaikkei sieltä tällä kertaa mitään tarttunut mukaan niin lisään sen ehdottomasti listaan "kaupat joissa pitää käydä ulkomailla".


En edes ajatellut että Palmasta löytyisi Kikoa mutta ihan vahingossa osuttiin juuri oikeille huudeille. Mukaan lähti kaksi uutta kynsilakkaa. Hilelakka on Alcudiasta, ei mikään kovinkaan ihmeellinen ja nyt minäkin olen kokenut sen h*****inmoisen hileiden putsaamisen...


Tähtihuivin ostin Alcudiasta jostakin ihan perus turistikaupasta. Alcudian keskustassa jäi myös yksi ihana huivi kalvamaan mieltä mutta ihan hyvä vaan, meinaan Suomeen palatessa talvihuivit ovat taas vallanneet meitin kodin.


Koruja ei mukamas koskaan voi olla liikaa ja kyseiset ihanat yksilöt löytyivä C&A:sta.


Olin ihan supertyytyväinen että oikeasti löysin Zarasta skortin koska juuri sitä menin sieltä hakemaan. Kaupat olivat vain ihan täynnä kaikkis syyskamoja ja olin ihan varma ettei näitä ole enää. Superhappy!


Vaikka mulla löytyy kotoota ihan lukematon määrä rasvoja niin pitää nyt talvella kokeilla tätä.


Raitapaita C&A:sta. Ostoon saattoi vaikuttaa että tämä sopi niin hyvin ostohetkellä jalassa olleiden oranssien farkkujen kanssa.


Tummansininen perusneule Zarasta. Shoppailusta on tullut mulla viime aikoina kovaakin salapoliisityötä kun yritän oikeasti metsästää neuleita jotka ei olis akryyliä/polyesteria. Melkein kaikki Hennesissä, Ginassa ja Lindexissä myytävät neuleet ovat jompaa kumpaa. 


Sitten reissun lemppariostos! Mangon ikkunasta bongasin kyseisen laukun kun oltiin pe jo lähdössä takasin Alcudiaan. Se kummitteli sitten mielessä siitä asti joten lauantaina ennen kentälle lähtöä piti käydä se ostamassa ja se on ihana! Meinasin muutenkin seota Mangon asustekaupassa Mango Touchissa. Ne laukut! Ja kengät!

By the way, Palman lentokenttä on myös todella iso ja sieltäkin saa shoppailtua ihan kiitettävästi. 

Semmoiset ostokset, what do you think?


2 kommenttia:

 1. Tosi kivoja ostoksia oot löytäny. Btw, kuinka monta huivia omistat?

  T:M

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee, en edes tiedä! En oo koskaan uskaltanu laskea koska se taitaa liikkua siinä 20 kieppeillä...=D

   Poista