keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Mallorca part 1

Moiks!

Sitten olisi luvassa matkakertomusta mein syyslomareissusta Mallorcalle. Lähdettiin ekaa kertaa ikinä kaverireissulla, olen aiemmin ollut ainoastaan perheen tai Matin kanssa reissussa, kerran olen yksin matkustanu kavereiden luokse mutta sitä ei lasketa. Joulukuussa ostettiin Groupon.com voucher Solmar Villas-sivustolle josta varattattiin talo. Meitä oli yhteensä neljä pariskuntaa, vaikkakin matkalle lähti lopulta sitten vain 7 henkeä.

Ekana iltanä löytyi tällainen kaveri asustelemasta meiltä.


Solmar Villas on brittiläinen sivusto joka välittä taloja ulkomailla. Sivusto on aika kattava ja erilaisia taloja on monta. Muutaman kerran jouduin edestakasin lähettelemään varausmeilejä mutta lopulta saatiin meille sopiva talo varattua. Majoitus siis maksoi yhdelle hengelle 80€/viikko mikä oli ihan huitsin halpa. Solmar Villasin normaalit hinnatkaan eivät ole pahoja, me tietty saatiin erityisen edullisesti voucherin ansiosta.

Lennot oli Norwegianin kautta, maksettiin niistä n. 250€/hlö. Oltaisiin voitu odotella parempia tarjouksia mutta haluttiin koko porukka samalle lennolle ja kun ei voitu päivistä joustaa niin varattiin heti kun löydettiin suorat lennot.


Päämakuuhuone, jonka kylpyhuoneessa oli poreamme.


Autovuokrausta suosittelen ehdottomasti Mallorcalle, me odotettiin liian myöhään ja siinä vaiheessa kun oltaisiin varailtu, niin kaikki oli jo menny. Bussilla pääsee kyllä hyvin Palmaan ja siitä Alcudiaan mutta vähän vaivaa se teettää.

Näkymä talon yläterassilta

Talo oli aivan hiukea, joskin melko syrjäisessä eli se auto olis todella ollut jees. Mutta talo vastasi ja sopa ylitti odotukset, illalla oli ihan mahtava saapua kun allas oli iltavalaistu. Tilaa oli ruhtinaallisesti, veikattaisiin joku 200-250 neliön väliltä. Ja tontti oli iso! Arvottiin sitten tullessa makkarit kaikille.

Kuvaa olkkarista pihalle ja altaalle.

Mein allas juuri kun pojat on pulahtanu. Taustalla näkyvä ilma kuvastaa aika hyvin viikon säätä eli lämmintä oli mutta hiton pilviä ilmaanut aina jostain.

Reissulla sattuu ja tapahtuu ja meidän talolle murtauduttiin maanantaina. Olen elämäni aikana melkoisesti ehtinyt matkustamaan ja ikinä ei ole mitään käynyt, ei varkautta, loukkaantumista yms. Pysäytti aika lailla, jotenkin tuntu kun omaan kotiin olis joku tunkeutunut. Tiistaina vaihdettiin ihan vallan talo koska olo tuolla ei ollut enää turvallinen ja uusi talo sijaitsi aivan rannalla, joskin koko oli tietty pienempi ja allas ei ollut yhtään niin hieno kuin ekassa talossa. Olo helpottui kuitenkin ja saatiin kaupanpäälisiksi naapurin mummun lemmikkikissat vahdeiksi.

Uusi talo.Naapurissamme asui siis aivan ihana espankalainen mummu jolla oli 11 kissaa, 4 koiraa ja ilmeisesti kilpikonnakin mikäli mun espanjantaidot ovat vielä kunnossa. Hän siis ihan selitti tämän kaiken kaverilleni espanjaksi vaikka kaverini ei puhu holaa enempää espanjaa. Kisut nukkuivat yönsä meidän ja naapurin ovimatoilla.


Tässä olis nyt ekaksi fiiliksiä reissusta. Ajattelin tehdä vielä meidän reissuista, ruuasta ja sitten lopuksi vielä vinkkipostauksen Mallorcalle matkustaville.2 kommenttia:

 1. Toi eka talo näyttää kyllä ihanalta :) Harmi et jouduitte vaihtaan :(

  T:M

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli! Mutta saatiin sitten kaks taloa yhden hinnalla.

   Poista