sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Mini-hiihtolomareissulla

Vakaa aikomus oli mennä laskettelemaan ensimmäistä kertaa muutamaan vuoteen mutta synkät sääennusteet sateista saivat sitten luopumaan ajatuksesta. Olisin niin halunnut lähteä rinteille, me ei päästy viime vuonnakaan yhtäkään kertaa mäkeen. Meillä oli hotellikin jo varattu mutta ei siellä rinteessä kivaa ole sateella olla.

Suunnitelmia muutettiin sitten sen verran että otettiinkin suunta aivan vastakkaiseen suuntaan ja lähdettiin viettämään minilomaa Turkuun. Hotelli varattiin ihan päivää ennen ja suunnitelmat olivat suurilta osin auki kun vielä ma illalla katseltiin paikkoja ja ravintoloita (koska syöminen on kaikista tärkeintä lomalla).Kerrankin otettiin ihan rauhassa lähdön kanssa ja matkalla poikettiin pikaisesti Ikeassa hakemassa pari juttua (kuten sen yhden vaaterekin josta on tullut jo blogi-ilmiö...=P).

Takki: Ichi, Huivi: Lahja ystävältä

Yötä oltiin Radisson Blu Marinassa joka olikin eka kerta. Nukuttiin muuten parhaiten kun koskaan hotellissa, mä en ainakaan koskaan oikein osaa nukkua hotellissa, oma sänky on oma sänky.

Illallispaikaksi valikoitui ravintola Torre, espanjalaistyyppinen paikka melko lähellä meidän hotellia. Molemmat tykättiin kovasti annoksistamme, vähän ja kalvamaan ettei sitten otettukaan alkupalaksi niitä listan maukkaalta kuulostaneita katkarapuja. Vatsaan jäi katkarapujen mentävä aukko. Illan päätteeksi ehdoton suunta oli kohti Teerenpeliä josta molemmat tilattiin lempparijuomia, minä Lempimustikkaa ja Matti Laiskajaakkoa. Miksi ei Porissa voi olla Teerenpeliä!? Nyt adressi poikimaan heti!

Seuraavana päivänä olin reipas ja yllätin itsenikin heräämällä kasilta ja lähtemällä lenkille. Lenkkeily maistui juuri mainiosti pitkin kaunista Aurajoen rantaa ihan taloja ihaillen. Lenkiltä suihkun kautta aamupalalle, joka olikin muuten niin omaan makuuni! En ole mikään kova syömäri aamuisin mutta tuolta sattui löytymään monta omaa lempparia kute herkkusieniä ja brie juustoa. Meni suoraan top 5 aamupaloihini.


Kengät: Vagabond, Farkut: Pieces, Toppi: Lindex, Bleiseri: Gina Tricot, Laukku: Mango, Koru: Tiger

Aamupalan jälkeen käväistiin pikaisesti kaupoilla, Zarasta sain ensimmäisen synttärilahjanikin. Kovinkaan ei jaksanut kierrellä kun itsellä on vielä pienoinen säästökuuri päällä. Lounaalle suuntasimme Pinellaa, koska miljööltään paikka on aivan ihana.


Ikea - Illallispaikka Ravintola Torre - Teerenpeli

Itse otin katkarapu-avokadosalaattia ja Matti nieriää. Oikein hyvää ja maukasta, ja paikkahan oli mitä kaunein.
Aamulenkillä - Aamupalaa - Tyrnishotti aamiasella


Lounaalta sitten vielä pariksi tunniksi Caribian kylpylään rentoutumaan (lue: liukumäkiin) ja kotia kohti.

Pinellan lounas

Kummasti piristi miniloma kiireiden välillä, seuraavaa odotellessa!
2 kommenttia:

  1. Aaa minkä niminen takki tää sun only takki on, tuotenumero jne? haluaisitko myydä sen? :D http://chenilleworld.blogspot.fi/2011/04/mina-vs-alusvaatevaras-0-1.html

    VastaaPoista
  2. Voi en yhtään muista minkä niminen. Takki taitaa olla jo viisi vuotta vanha. En taida pystyä luopumaan takista, on meinaan lempparitakki!

    VastaaPoista