tiistai 4. maaliskuuta 2014

Uutta kotiin

Viime aikoina olen pikkuhiljaa hankkinut muutamia uusia hankintoja kotiin. Jokin aika sitten alkoi oman kämpän ikea-valloitus hieman kyllästyttämään ja ajattelin pienin askelin uudistaa kodin sisustusta oman sisustusideologian ja tyylin mukaiseksi.

Koska omaa ideologiaa edustaa vanhojen tavaroiden käyttö, ei uudistusta voi tehdä kovin kiireellä joten hiljaa hyvä tulee.

Kotimme valkoinen lipasto oli ensimmäinen kunnon harppaus eteenpäin, saimme itse tehden siitä juuri sellaisen kuin halusimme. Tai no melkein, uusien vetimien metsästys on vielä käynnissä. En vaan osaa päättää posliinisten vaiko kristallisten väliltä...Lisäksi kun niitä tarvitsee ostaa se 12 kpl niin ettei vetimistä nyt tulisi kalliimpia kuin itse lipasto.

Helmikuussa juhlistin jälleen vanhenemista ja Matti osui lahjallaan melkoisen nappiin. Olin tätä lyhtyä jo joulusta asti himoinnut ja nyt se muutti meille. En nyt osaa päättää mihin sen laittaisin, parvekkeella se ei saisi tarpeeksi huomiota osakseen.


Olen myös alkanut melko aktiivisesti seurailemaan Porin alueella toimivia Facebook-kirppiksiä ja saanyt hyvin omiakin juttuja myytyä. Bongasin kuitenkin ihanan, vanhoihin ikkunapokiin tehdyn peilin. Pokat ovat vielä ihanasti päivätty vuodelle 1905. Vielä etsii paikkaansa, eiköhän se muutaman kokeilun jälkeen löydy.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti