tiistai 17. elokuuta 2010

Just a perfect day

Vietettii kyllä Matin kanssa aivan täydellinen päivä viime keskiviikkona. Tiedätte kyllä kun joskus on vaan niin hauskaa ja kivaa koko päivänä.

No meillä tällainen päivä koostui Road Tripistä Tampereelle. Minä kyllä en neljän tunnin yöunien jälkeen ollut aamulla ihan skarpeimmillani mutta onneks mun ei tarvinu ajaa...

Päivä koostui sitten kiireettömästä kaupungilla kiertelystä ja shoppailusta Mut voitteko kuulkaa kuvitella et mä en sinä päivänä ostanu mitään!! MAtti osti sit munkin edestä...=P

Mäkin luulin et sen verran tuli Tamperettakin kierreltyä siellä asuessa et luulis et olisin tietonen ainakin suurimmasta osasta sen kauppatarjonnasta. Ja Kuninkaankadulla meidän eteen pompahti aivan uusi tuttavuus...Nimittäin Studio 25, sellainen merkkivaatteita myyvä tosi omaperäinen liike. Ja aivan ihanassa paikassa. Se on sijoitettu sellaiseen vanhan kivitalon katettulle sisäpihalle. Ja tosi mahtavia vaatteita sielä ainakin löyty, osa vähän hintavia mut ainakin poikien vaatevalikoimat oli ihan mahtavat.



Koskikeskuksen Only/Jack&Jones oli uudistunut ja niillä tais olla makeimmat naisten pukukopit evö! Koknaan peiliseinää siellä koppikäytävällä ja pukkareiden verhot semmosta lammasnahkaa (toivon silti oikeasti ettei olleet oikeaa nahkaa...=() Siellä sitten lainalin niitä peilejä asukuvaa varten...Eliks:



Farkut: Only
Kengät; Halpa-Halli (jotka mä auttamattomasti tarvin uudet!)
Toppi: Indiska
Leopaita: Lindex
Koru: Kapahl

Sitten päivän lopuksi mentiin syömään Gringos Locosii mikä on Tampereella kyl yks mun lempipaikoista. Yum!



Toi oli Matin pihvi mis oli melkeen jauhelihapaketillisen verran lihaa!


Illalla kun piti yrittää nukkua niin ei uni tullu sitten millään...sen siitä saa kun on viis yövuoroa putkeen. Nooh pari jaksoa Family Guy:ta ja krista vetää unta palleroon. On muuten maailman paras piirrosohjelma tuo Family Guy, jos et ole tutkinut tapausta niin tee se!!



Tampereelta löytyy myös yhdeltä kosken yli menevältä sillalta pariskuntien sillan ristikkoon lukitsemia lukkoja. Luin näistäensin ilta-sanomista ja sitten satuinkin kävelemään näitten ohi. Lukkoihin on usein kaiverrettu parin nimet ja joku päivä esim. hääpäivä yms. Niin söpöjä!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti