tiistai 31. elokuuta 2010

How to wear your summer shorts at autumn part 1

Mä rakastuin niin palavati kaikkiin mun shortseihin kesällä et nyt haluun käyttää niitä vielä syksylläkin. Ja eikun paksut sukkikset kehiin!

Mun uus takki ei paljon oo käyny kaapin puolella, niin innoissaan se on päässy viime päivinä ulkoilemaan. I love it! Parhaimmalta se näyttää mun mielestä silti aukinaisena kuten monet muutkin takit (mm. nahkatakit joka multa muuten edelleen puuttuu vaatekaapista)Kengät: Seppälä (mun ihanat syyssaappaat, voi kun mamilla on ollut teitä ikävä!)
Sukkukset: seppälä
Shortsit: H&M
Paita: Only
Takki: Vila
Huivi: kirppisSitten vähän kuvaa tän hetkisistä hiuksista. Mä niin haluaisin ethä jotain oikeen dramaattista noille. Pari vuotta sitten leikkasi kerralla polkan ja värjäsin vaaleeks monen vuoden tummuuden jälkeen. Tumma väri taas houkuttais mutkun musta tulee aina talvisin niin maidonkalpee et se tumma tukka ei ainakaan auta asiaa...

We will see...

2 kommenttia:

  1. Tää on vähän epäreilua. Mäkin jatkaisin mielelläni vielä shortsi aikakautta, mutta miehenä ei oikein niitä paksuja sukkiksia voi kiskoa shortsien alle. Ja pitkät kalsarit näyttäis vielä pahemmalta, joskin olisi miehisempi ratkaisu. Vois sillä tietysti saada paljon hauskoja ilmeitä vastaantulijoilta.

    VastaaPoista
  2. Noh, tää on tosiaan aikas kinkkinen juttu. Hei, eiks vaseliinia laiteta aina paleltumisvaaran takia niin eikös se vois olla eristeenä...? Eli reippaasti vaseliinia sääriin vaan!

    VastaaPoista