torstai 19. toukokuuta 2011

Berlin calling for mee!!

Sorppa nyt etten ehtinyt sitä Riigan ruokapostausta tekemään. Aikomuksena oli ajastaa se seuraavan matkan ajaksi mutta kun ei kerkiä niin ei vaan kerkiä...Koko viikko on kulunut töissä ja asioita päätä pahkaa hoidellen. ALkaa jo pieni stressinpoikanen iskeä kun huomenna menee ensin aamupäivä Ikaalisissa viimosia asoita hoidellen ja loppupäivä töissä. Sitten pitäsi yöllä herätä kolmelta bussiin joka vie kentälle. huhuh. Onneks osaan nukkua kaikissa kulkuvälineissä joten voin puputtaa unta palleroon.Tää Berliinin matka tuli hieman varkain! Odotettiin MAtin kanssa sitä Rrigan reissua niin paljon et tää tuli sit ihan hujauksessa perässä. Skypettelin ystäväni Christan kanssa tunnin tänään ja on niin ihanaa päästä oikeen livenä juttelemaan. Pääsyy Berliinin reissulleni on siis lukioaikainen ystäväi Christa ja hänen poikaystävänsä Olli, lukiokamu hänkin, jotka ovat nyt about 3 vuotta asustaneet kaupungissa.

Mitään suurempia suunnitelmia ei reissulle ole muuta kuin ihanaa yhdessäoloa kamujeni kanssa! Shoppailua ajattelin tosin harrastaa alkuviikosta sillä aikaa kun Christa ja Opa ovat koulussa. Jee jee, perille on luvattu 24-26 astetta! Uudenkarheat farkkushortsit on pakattu mukaan! Paloi eilen viisikymppiä Hennesiin vaikka niin olin ajatellu ostolakkoa ennen reissua. Nekin pitää sit esitellä reissun jälkeen. Osa lähtee silti mukaan joten matkapoustauksessa saattavat vilkkua.Auf Wiedesehen! (aika mahtavaa päästä harjoittamaan saksantaitoja, töissä tulis tarpeeseen)

2 kommenttia:

  1. voii tykkään sun blogista kauheesti =) ! jään seurailemaan, ja hei tuu säkin ihmees lukee mun blogia http://leave-world.blogspot.com/ ;D

    VastaaPoista
  2. Kiitos ja tervetuloa! I´ll be sure to check it out!

    VastaaPoista