torstai 28. huhtikuuta 2011

Jätskii!!

Nyt kun melkiin joka päivä aurinko edes hiukan pilkottaa on alkaa tekemään enemmän ja enemmän mieli jätskiä. Ja tätä tapahtuu melko usein...=P

Aamuvuoron ja piitkien päiväunien jälkeen tapasin ihanaista Saraa jonka kanssa hyökättiin Porin uuteen tulokkaaseen Jätskibaari Vohveliin. Luin lehdestä jutun kyseisestä jätskibaarista ja kun artikkelissa mainittiin yrityksen yhdeksi suosituimmista tuotteista valkosuklaajäätelön, I was sold! Tänään ei ollut valkosuklaata tarjolla joten päädyin Jätski shakiin, vaniljaa tietty. Sara otti mansikkasorbettipallon ja molemmilla oli niin hyvää et toisteltiin sitä vaan jatkuvasti.



Baari on saksalais-suomalaisen pariskunnan omistama ja jäätelöt tehdään itse. Tätä lisää! Pallojen hinnatkaan eivät päätä huimaa, yksi pallo oli 2,3 ja miu shake 2,8. Halvempaa ja parempaa on kun Porin Ice Cream housessa jossa kehtaavat pyytää 3€ per pallo! Meinasin ihan oikeesti persiilleni lentää kun näon et ihan 80s on hinta vuodessa noussut...Buu!

Kaupungilla tuli kierreltyä myös hieman hankkimassa kamoja lähestyviä valmistujaisia varten.

Ja asua joka oli aivan liian lämmin tälle päivälle...



Kengät: H&M
Pellavahousut: H&M
Paita: JC
Takki: Only
Huivi: Seppälä

Say goodbye to your overalls...

Eilen vietettiin Porissa opiskelijoiden Wapprobaturia ja menin kaverini mukaan kun hän suoritti kolmannen tason tutkintoa. Juomia piti juoda kymmenessä eri paikassa. Lupauduin juomaan joka toisessa. Siinä sitten kahdeksan aikaan tulikin yllättäen töitä seuraavaksi aamuksi joten oma iltani loppui lyhyeen noin kympin aikoihin.

Mutta haalareita pääsin ulkoiluttamaan! Ja viimeistä kertaakin kun valmistuminen on ensi kuussa. Voi olla et laitan ne vielä päälle vapuksi, saa nähdä, riippuu hiukan et mitä myö keksitään.



Mutta lyhyt iltani oli hauska ja kiva nähdä et Porissakin opiskelijatapahtumat ovat voimissaan.



En nojaile ihan kenen tahansa autoon vaan meitin omaan! Ostolakko hieman kärsi kun tuo ostettiin viikko takaperin. Nooh, oltiin sitä pitkään suunniteltu. Ihanaa, kesä ja oma auto! This might call for a road trip!

perjantai 22. huhtikuuta 2011

Pâques

Päästiin onneksi vihdoin ja viimein pääsiäisen viettoon lämpimässä ja aurinkoisessa säässä. Vähän meinasi usko horjua torstain ja perjantain aamun sateiden mukana. Mutta kyllä oli niin energinen fiilis tänään, auringonpaiste tekee ainakin mun mielialaan ihmeitä.



Pitkänperjantain ohjelmaan kuului ruokailua mamman ja mummun kanssa, syötiin oikein mahtava päivällinen joka koostui kukkakaalisalaattia alkupalaksi, valkosipuli-scampeja pääruuaksi ja mummun tekemää tyrnikiisselliä jälkkäriksi. Nam!

Ruokailun jälkeen ajeltiin hieman ja käväistii haistelemassa lämmintä ilmaa kirjurinluodossa.



Näin keväisenä päivänä teki mieli laittaa jotain heleää ja kesäistä päälle. Noh, mun tummanpuhuvasta kaapista ei kyl löytyny muuta keväistä kun beige lörttöpaita. EI oikeen kukkakuosia tuolla. JA kun mä viel tykkään kukkakuosista! ELi mihin johtopäätökseen tullaan: mul on liian vähän vaatteita...



Kengät: Kirppis (joista joudun ihan just luopumaan, lähtee pohja melkein jo irti...=(
Farkut: Only
Toppi alla: Seppälä
Paita: Gina Tricot
Huivi: Seppälä
Kello: Mammalta saatu
Laukku: Kaverilta ostettu
Nahkatakki: VEro Moda

Illalla meillä on ystäväpariskunnan kanssa peli-ilta. Pelailtiin Mallorca peliä ja syötiin subia. Me ollaan just tolla porukalla aika kilpailuhenkisiä lautapelien suhteen joten kauheeta juonittelua ja kyräilyä oli...=D

Jadekin oli ihan onnessaan kun siivosin meidä epämääräisten papereiden laatikon ja se löysi heti lempipaikkansa...



Huomenna reissu Tampereelle kun kuskaan mamia ja mummua sukulaisen juhliin.

Hyvää pääsiäistä!

keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Inglorios bastardos vs. vaalit 2011

Suunniteltiin ihan ajatuksella leffailta vaalivalvojaisten päälle, vaikka haluan tietää politiikasta niin ounailin hieman tuota persujen nousua(en kuiteskaan ny noin paljon) ni en voinu katsoa sitä niitten huumaa.

Lainattiin Matin porukoilta Ingolious Bastards ja oli aika hyvä. ENsimmäisen vartin jälkeen olin kyl jo valmis lopettamaan katsomisen, sen verran veri lensi...Tuttuun Tarantino tapaan. Mulle ei oikeen aina uppoo Tarantinon elokuvat, just sen väkivallan ja veren takia. Esimerkiksi Kill Billiä katsoessa olin puolet ajasta tyyny silmien edessä ja puolet ajasta huutelin semmosia kun "hui, hyi kamala, apua!"...



Mut elokuvan aivan parasta antia oli Christph Waltzin esittämä Landa. Aivan mahtava hahmo! Siis no murhanhimonen ja kamala, mut niin mahtavasti esitetty! Roolisuorituksestaan mies sai myös oscarin.



Elokuvassa näyttäytyi myös Brad Pitt jonka parempia roolisuorituksia on tullut nyt nähtyä Benjamin Buttonissa ja tässä. Mies osaa kyllä näytellä mut ei, se ei vaan täysin iske se rooli kun koko ajan ajattelee et toi on Brad toi on Brad...

Ihaninta elokuvassa ja erittäin paljon pointseja Tarantinolle tuova seikka oli leffan s autenttisuus. Siis tarina ja toteutus on tehty tarantinolle tuttuun, ns sarjakuvamaiseen tapaan mutta se että koko elokuvaa ei oltu puhuttu enkuksi vaan saksalaiset puhuivat saksaa, ranskalaiset ranskaa yms. Jes! EIlen tuli elokuva Operaatio valkyrie ja jo viiden minsan jälkeen meni hermot kun hitler puhui englantia.

lauantai 16. huhtikuuta 2011

Kevättä rinnassa

Tänään oli niin upea ilma, harmi vaan et pääsin vasta neljän aikaan nauttimaan siitä. Nukuin yövuoron jälkeen jopa puol neljään, en oo varmaan koskaan nukkunu niin myöhään. Noh, heräämisen ja ruokailun jälkeen lähdin pidemmälle lenkille Kirjurinluotoon jonka johdosta piristyin aikas lailla! Oli kyllä niin kevään tuntu, oli lämmin(mulla oli pitkähihanen paita ja paksumpi huppari, ei takkia siis!) ja voi sen sirkutuksen määrää kirvatsissa. Kyllä nyt linnuilla jormonit jyllää, sen vaan sanon...



Ostettiin ihana munakello vanhan rikkotuneen(liian monta kertaa lattialle pudonneen) tilalle). Leppis-munakello!



Ja narssissejakin ostin! Pääsiänen tulee!



Oltiin sitten ystäväporukalla Huviretkessä syömässä ja ai että oli taas hyvää!



Sain vihdoin laitettua kaulaan ton miun ihanan youth vs future sulkakorun!



Kengät: Prisma
Farkuuleggarit: Seppälä
Paita: Seppälä
Koru: Youth vs future
Bleiseri: Seppälä


Ja illaksi taa stöihin. See ya!

perjantai 15. huhtikuuta 2011

White tee

Aamulla heräsin niin kauniiseen auringonpaisteeseen ja hyvä uutinen on et kaunis ilman sen kun vaan jatkuu ainakin porin seudulla. Viikonlopuks ja alkuviikoks on luvattu lähemmäs kymmenen astetta ja auringonpaistetta. Jihuu!

Ostolakko hieman kärsi alkuviikosta kun en voinut vastustaa Seppälän alesta löytynyttä valkosta perus t-paitaa. Noh ehkä neljän euron kolaus ei paljon haittaa lakkoa.



Takki: Only
Huivi: Kirppis
FArkut: Only
Kengät: H&M



T-paita: Seppälä
Kahden sormen sormus: JC (että mua harmittaa etten sillon ostanu kahta!!)

Mennään kaveriporukalla syömään Huviretkeen tänään ja ajattelin laittaa saman teepparin sinne eri asusteilla. Yritän myös saada Matin ottamaan asusta kuvan joten saan sen tännekin.

Ja Jadekin lähettää aurinkoisia terveisiä kaikille!

maanantai 11. huhtikuuta 2011

Mä pidän hei tätä seinää pystyssä...

Lauantaina oltiin taas ulkoilemassa, tällä kertaa Bar Kinossa. Mulla on kyl semmonen olo et en voi hetkeen ny mennä sinne, tulee liikaa mieleen Krista 19v. ja Bar Kino Jokainen perjantai. Mä siis olin ite jo 19 kun muut kaverit täytti 18 ja kävi baarissa, kiitos helmikuun synttäreiden...=P

Ihme ja kumma baareilu on taas alkanu viime aikoina kiinnostaa. En viime vuonna kyllä montaa kertaa jaksanu lähteä yökerhoihin asti, jotenki se homma tympi ja pahasti. Noh mutt nyt koulu-urakan päätyttyä se maistuu taas!

Baariasukin valikoitui ilman ongelmia. Puolet illasta hilluin kotona matin kanssa hyvää ysärimusiikkia kuunnellen ja kotihousut päällä. SIt vartti ennen lähtöä valikoin asun pikapikaa, eikä tullut ees virheasu. Joskus kun nopeesti valkkaa asun ni on koko illan kökkö fiilis kun ei viihdy asussaan. Tai no voihan se sattua myös sillon kun oikeen ajan kanssa miettii koko asuyhdistelmän...

Nooh mutta kuvat kerettiin ottaa vasta aamuyöstä kotiin tullessa joten vain yksi on kunnollinen, thanks to kuvaajan hyvä kunto...=P



Kengät: Prisma (miten ihanaa on omistaa korolliset kengät jotka tuntuu jalassa niin hyviltä et luulis jalassa olevan lenkkarit, rakkautta!)
Wet look laggerarit: Kapahl (kirppis)
Seebrapaita: Siskolta saatu ja niiin ihana!
Kello: Mammalta

Ja näytetäänpäs miltä ne loput kuvat näytti...




Ja kyllä, seinää piti pitää pustyssä ettei se raukka kaadu...

lauantai 9. huhtikuuta 2011

Minä vs alusvaatevaras 0-1

Ihan alkuun selostusta hieman otsikkoon...mursin hieman ostolakkoani sen verran tänään että ostin itselleni Seppälästä uusia alusvaatteita. Otan asiakseni huomenna ratsata mun alusvaatelaatikon ja heitän kaikki vanhat, rikkinäiset, epämukavat alusvaatteet pois. Joten tarvitsin uusia. Ja hupsis unohdin kassi sitten sokoksen palautelaatikon päälle kun pakkasin kassiani (siinä kassojen vieressä). Kun palasin kotiin huomasin kassin unohtuneen ja palasin takaisin. Meni siis joku 10 minuuttia. Ja kassia ei löydy mistään...Hei kuka ottaa toisen alusvaatteita??? Vaikka olivatki uusia niin hei kamoon. Mua ainakin jotenkin iljettäis vaiks kuinka olis laput kiinni, ne on silti toisen...Ja löytämänsä kassin saa myös palauttaa, sokoksella kun ne voi viedä vaikka kassoille, infoon yms. Hei hitto et mua otti päähän. Sa kotimatkalla joku ihana miekkonen tuli viinanhuuruisena kyselemään miten sais napattua itselleen naisen....just...miten olis toi raitistumisella aloittaminen...jes...

Huh, onneks sain tonkin asian sydämmeltä, potuttaa vaan niin maan vietävästi kun tarvitsin niitä! Hemputti...

Mutta ehdin kaupunkireissullani kuvaamaan viimesen hankinnan ennen ostolakkoa. Mun uusi nahkatakki!! No oikeata nahkaa toi ei ole mut taivuin sillä se istu täydellisesti ja ehkä nyt kun lopetan sen aitonahkasen mustan takin etsimisen se löytyy.



TAkki: Only
Huivi: H&M (matin)
Toppi: Vero Moda
Neule: H&M(matin)
FArkut: Only
Kengät: Nahkaliike Aaltonen (mummun vanhat)

keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Animatiooon

Ollaan viime päivinä löhötty paljon sohvalla ja koukututtu Avatar - the last airbender sarjakuvasarjasta. Lainattiin siskolta se ensimmäinen levy (vesi) joka on yksi neljästä kirjasta. Tää sarja tuli joskus syksyllä aamun lastenohjelmana telkusta ja sisko yhtenä aamuna ollessaan yökylässä pakotti mut ylös kasilta kattomaan yhen jakson. Ja oli niin hyvä! Nyt ollaan Matin kanssa molemmat niin koukussa et katotaan noita jaksoja putkeen kauheena maratonina.



Sarja kertoo maailmasta jossa asustaa enljä kansaa - tulikansa, vesikansa, maakansa ja tuulikansa. Ja sitten siellä on sota päällä jonka voi päättää vain avatar, kaikkien voimien taitaja (the bald kid with the arrow).




Mukana myös lentävä kuusijalkainen biisoni Abba ja isokorvainen maki Momo.



Sarjasta(jotka siis perustuvat kirjoihin) on tehty myös ison luokan (ja rahan) hollywood elokuva. Ihmettelin alukis kun sisko julisti et ei missään nimessä aio katsoa elokuvaa. Nyt sarjaa katsottuani en aio minäkään! Siis kaikista eniten mua raivostuttaa kun yritetään tehä joku autenttinen elokuva ja siihen ängetään amerikkalaisia ja amerikkalaista sontaa. (Geishan muistelmat ja niiden englannin puhuminen on pahin). Tässä hieman elokuva roolitusta, i think you see the picture...

maanantai 4. huhtikuuta 2011

Happy graduation for mee!!

No niin, tänään kävin postista hakemassa valmistujaiskoruni. Oikeastaan, ajattelin kutsua sit opparin valmistumiskoruksi sillä olen vähän suunnitellut tilaavani itselleni vielä toisenkin korun joka olisi sitten se valmistumiskoru. Kun se valmistuminen oikeastikin on vasta toukokuussa, oppari valmistu viime kuussa...Hhmmm...

Eli, mitäs sitten tilasin itselleni. Tällaisia on tullut nähtyä jo useamman päällä ja tämä nyt ei mikään uniikki ja uskomaton ole mutta iskee mun esteettiseen silmään aika kovasti. JA on sen verran kummitellu mun mielessä että...

TRRRRRRRrrrr...=rummunpärinää...



Youth vs Futuren hopeanvärinen sulkakoru. Hiukan pähkäilin et kumman otan, kullan- vai hopeanvärisen mut päädyin tuohon ku mulla on niin paljon enemmän hopeisia koruja.



Aah, me soo happy!

SItten sain tän kevään tokan pääsisäismunan, Laku Peikon. Kääre lupasi lakua ja suklaata...



Ja yllätyin kyllä positiivisesti! Suklaa oli erittäin hyvää, häivähdys lakun makua. Ja suklaata oli vielä kahta väriä, extra plus!

lauantai 2. huhtikuuta 2011

It has arrived!



Itselleni tilaama valmistujaislahja on saapunut! Mein posteljooni oli yrittänyt tuoda sitä jo perjantaina mut se ei ollu mahtunu postiluukusta. Ja posti kun on viikonlopun kiinni saan sen vasta maanantaina. I cant wait!!

Oli muuten maailman hauskimmin kirjoitettu allekirjoittaneen sukunimi siihen lappuun...EN ole ikinä ennen nähny et se menee noin väärin. Meikäläisellä kun on hieman haasteellinen sukunimi joka hämmentää kaikki sairaaloista, koulun nimenhuutoon...Mut kyl mein postisetä on hassu kun se lukee kyl tuos mein postiluukussa jonka vieres se sen lapun on kirjoittanu. Loves!

Vaakaraitaa

Tein viikko sitten lauantaina oikeen pika-shoppailupyrähdyksen Tampereelle. Idea lähti siitä kun Matti kysy haluanko mukaan kun se lähtee siskonsa kanssa hakemaan sohvaa hämeenlinnasta. Ihan ei toi autossa istuminen kiinnostanut mut sitpähän keksin jäädä Manseen näkemään tyttöjä! Nooh, mun hienosta ilmoitusajoituksesta johtuen tytöillä oli menoja ja päädyin sitten shoppailemaan ja kiertelemään Tampereella yksikseni.

Eli shoppailin sitten vaikka mitä! Käväisin lempparikirppiksellä, Sokoksella ja muissa kaupoissa ja melkeen jokasesta tarttui jotakin mukaan. Ostin muun muassa askarteluvälineitä, bilepaidan, sporttiliivit, koruja ym. Pitikin soitaa Matille et kiirehtivät koska lähti toi shoppailu hieman käsistä..=P

Tampereella oli ihanan aurinkoinen ja suht lämmin(kaikki yli plussan kelit on nykyään lämpimiä...). Oli vaan ihana kierrellä rauhassa ja istuskella Tampereen kauppahallissa jota rakastan. Porinkin kauppahalli on ihana mut Tampereella halli on eläväinen, siellä käy hirveästi myös nuoria. Yritän Porissakin mahdollisimman paljon käydä kauppahallissa, etenkin kahvilla sillä sieltä saa parhaat pullat.



Päällä oli mielestäni melko kesäinen asu. Raidoista tulee mulle kesä mieleen, ainakin valkosella pohjalla olevista raidoista...



Kengät: H&M
Farkut: Only
Toppi: Vila
Raitapaita: H&M
Huivi: Mummun tekemä
Koru: Kirppis