tiistai 6. maaliskuuta 2012

Aurinkoista aurinkoista

Kuinka moni rakastaa tota ikkunan takana avautuvaa ilmaa. Vaikka täällä Porissakin on pieni, kirpsakka pakkanen niin toi auringonvalo on vaan jotain ihanaa! Nyt on jo niin kevätfiilikset, pitää vaan malttaa kaikkien kevätvaatteiden kanssa, ei uskalla vielä vetästä nahkarotsia ylle, sen jälkeen ei viitsis viettää viikkoa flunssassa. Matti on jo ollu uskalias ja hiihdelly nahkatakissa mut itse en malta ihan vielä.

Sunnuntaina ajeltiin Nousiaisiin, joka löytyy siis Raision ja Laitilan välistä. Kaikkien jotka ovat Turku-Pori väliä ajaneet pitäisi tunnistaa Nousiaisten Hesburger. Se on se kohta jossa pikatiellä joutuu aina odottamaan liikennevaloissa. Siis haloo, kuka keksi laittaa pikatielle liikennevalot??!!

No mutta eniveis, Nousiaisissa meitä odotti Matin serkun rippijuhlat. Tuntu hieman hassulta olla rippijuhlissa melkeen keskellä talvea kun oon niin tottunu rippijuhlissa hikoilemaan keskellä kuuminta kesää.Pysähdyttiin oikeasti pikatien varrelle stoppipaikalle ottamaan asukuvat! Kyllä sitä kaikkea tekee blogin eteen...=P


Sisällä anoppilassa otettiin vielä muutama kuva asusta.

Bleiseri: Seppälä
Mekko: Kreetalta pikkukaupasta
Kengät: Ratsula
Takki: Ichi
Huivi: Vero Moda
Laukku: KirppikseltäMekko on yks mun ehdottomista lemppareista. Löysin sen mein lokakuiselta Kreeta reissulta, aivan vikana päivänä ihan mein hotellin läheltä jostain pikkukaupasta. Ja se makso 10€!!

1 kommentti:

  1. kiva blogi sulla ((=
    kävisitkö kattomassa munkin blogin ja kertomassa mielipiteesi,
    http://kati-letmebeyourhero.blogspot.com/

    VastaaPoista