keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Kevätmiehiä

Nyt kun ne niin lupailee lunta viikonlopuksi, niin pidetään me katseet ja ajatukset keväässä ja kesässä ja listataan herkkumiehiä, joita sopii ajatella kesäkuumalla biitsillä!

Pidemmittä puheitta siihen kuumien kesämiesten listaan:

10.


Suomalainen laskija Markus Sandell on aikas iihana..

9.


Lempparibändini Bullet for my Valentinen laulaja/kitaristi Matt Tuck. Suosittelen tutustumaan bändin videoon Tears dont fall, mies soittaa siinä sateessa...mmm...

8.


Taylor Lautner on vaan ihana, etenkin ilman sitä paitaa. Hiukan on pojalla liian vähän ikää mutta ei nyt anneta sen haitata.

7.


Keihäänheittäjä ANdreas Thorkildsen on niin komea, ettei oikeesti haittaa niin paljon, että se voittaa aina ton Teron.

6.


Kaiken maailman vampyyreistä se kuumin on Damon, without a doubt. Toi edward ei ole vaan koskaan iskeny itselle.

5.


Jääkiekkohullu kun olen niin listalta löytyy kaksi söpöä jääkiekkoilijaa. Tunnustetaan väriä ja molemmat ovat ainakin tällä hetkellä vielä Ässä-pelaajia. Slovakki Tomas Zaborsky on listalla viidentenä.

4.Heti seuraavana toinen jäkis. Kanukki Ryan Caldwell. Tuossa kuvassa vielä tommonen komia parta. EN kyllä tiedä tykkäänkö edes parrasta miehillä, mutta tuossa näyttää hyvältä.

3.True Bloodin Alcide! Nams! Mies on niin komea, että joskus on jopa hotimpi semmonen ihana ruutupaita päällä kuin ilman!

2.Tätä julkkisihastustani olen nyt jo liiaksikin hehkuttanut. Kyseessä siis Jimin poliisit sarjan Jaakko Heikkinen, kuvassa oikealla. Se on vaan ihan mahtava, paras huumori ja sitten vielä tuo univormu...Suosittelen oikeasti sarjaan ja etenkin Kuopion partion jaksoihin.

1.


Kiistattomalla ykkössijalla on tuo ikioma komistukseni, jonka ohi ei kyllä mitkään paidalliset/paidattomat tai unoformulliset miehet mene...=D

Täytyy myöntää että listaltani löyty muutamia yhtäläisyyksiä:

4 urheilijaa
2 ihmissutta
3 partasuuta vaikka niin sanoin etten niin välitä...
2 ässäpelaajaa
kaikilla paitsi yhdellä melko tummat hiukset

Ja voin kertoa myös että jos olisin kyseisen listan tehnyt noin 14-vuotiaana listalta olisi löytynyt mm. Kimi Räikkönen, Westlife Ryan, Zinedine Zidane, Valtteri Filppula, Saku Koivu. Oh my....

Löytyykö teidän listalta yhtään samaa mun kanssa?

8 kommenttia:

 1. Aah, huomasin myös et nuo muusikot ei kauhiasti jyrää listalla..

  VastaaPoista
 2. Hahaa. Kuopion poliisi ;)

  T:M

  VastaaPoista
 3. Matt on kyl tosi komee ja hothot, mut noi muut on tollasia jotka ei kyl muhu ainakaa iske! Kaikis on jotain Masaa mukana, eli ihan sun tyylisiä! 8D Iha komeita varmaa kaikki mut sotii vaa täysin mun makui vastaan hoho. No eipä meillä oo koskaa menny yksiin maku missää mikä on iha hyvä vaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, mä vähän kylä arvasin tämän! Luulenpa et sun listalla nuit muusikoita olis enemmän. Haastan sut tekemään oman listan!

   Poista
 4. samaa mieltä noitten ässäpelaajien kanssa ehdottomasti !:-)<3<3

  VastaaPoista
 5. samaa mieltä kyllä noiden ässäpelaajien kanssa ! ;) mulla kyllä vaan ihan ykkösinä ;)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kuinka harmittaa kun eivät kumpikaan todennäköisesti pelaa ensi vuonna Porissa!

   Poista