keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Kirppisostoksia

Kierreltiin kaverini kanssa viime perjantaina keskustan kirppiskiä läpi ja käväistiin jopa sellaisilla pikkukirppiksillä joilla ei tule ihan ominpäin käytyä kovinkaan usein.

Itselle tarttui muutama oikein passeli ostos mukaan:
Kesäiset, kevyet haaremihousujen tapaiset. Matti nimes nää heti inhokeikseen...=P Sovittiin et ehkä en sit pidä näitä kun lähdetään yhdessä ulos ovesta...Mut nää olis niin parhaat kun lähtee rantsuun yms! Nää oli 2€ Hyllymerestä.


Sininen vanha laukku. Tuonne mahtuu just mun kännykkä, avaimet ja lompakko eli kaikki mitä kesällä mukana tarvitsee! Tää oli kans hyllymerestä kahdella eurolla.
Mulle on tullut pakkomielle farkkutakista maksimekon kanssa. Tämä löytyi Syöpäyhdistyksen kirppikseltä kahdella eurolla. En ole ihan varma onko tuo ehkä vähän liian iso mulle mutta kokeillaan.


Elloksen mekko me bongattiin juuri kun oltiin lähdössä Syöpäyhdistyksen kirppikseltä. Sovittelin sitä ja tykkäsin väristä niin nappasin sen vitosella mukaani. Mekko on osoittautunut very lemppariksi, joka vilahteleekin muutamaankin otteeseen tulevissa asukuvissa.

Meitsi heitti talviturkin tänään Kokemäen jokeen, vhii!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti