keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Vappen

Hyvää vappua kaikille!

Toivottavasti kaikilla oli hauska vappu! Nyt itse ainakin aion alkaa odottamaan kesää, ens viikonloppuna meinaan kokeilla joskos uskaltautuis ballerinoilla ulos. Viikon sisällä on nyt ollut jo kahdesti kesälenkkarit jalassa.


Vappupäivänä piti tietty käydä vapputorilla vaikka se tuntuu vuosi vuodelta suppeemmalta.Tänään oli myös Matin pikkuveljen synttärit ja leivoin pitkästä aikaa suklaakakkua. Ja Olli sai kynttilätkin kakkuun! Mun mielestä on epistä et aikuisena ei saa enää puhaltaa synttärikynttilöitä.Loppuun vielä vappuaaton asua jolloin päällä oli uusi rakkauspaita. Kokeilin sitä taannoin Hennesillä ihan vaan niiden mustavalkoisten leggingsien kaveriksi ja ihastuin paitaan myös. Alesta löysin sen sitten kympillä ja kotiutin.

Sattuuko muillekin koskaan niin että on aikeissa kokeilla jotain vaatetta ja nappaa jonkun toisen vaatteen mukaan mitä ei alunperin meinannut yhtään ostaa, mutta mikä osoittautuu ihanaksi. Siis siten että yhdet housut sopisivat todella hyvin mustan paidan kanssa, mutta sulla on valkoinen paita päällä, no nappaa random musta paita mukaasi sovituskoppiin joka onkin iiiihana. Mulle on viime aikoina käyny jatkuvasti niin.Kengät: Prismasta
Leggarit: Kirppis
Paita: H&M
Huivi: Kirppis
Laukku: Lindex2 kommenttia:

  1. Hitsi et toi sun tukka on makee!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos muru! Oon löytäny nyt myös uusia värejä jotka sopii tän kanssa.

      Poista