keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Tampereen reissu


 Kuten viime postauksessa huutelinkin suunnattiin lauantaisten kultajuhlien jälkeen Tampereelle. Kultajuhlista sanon sen verran että petyin hiukan. En voi sietää Remixiä enkä nyt oiken kovinkaan iso Olli Lindholm fani ole, joten siten vähän harmitti että jouduttiin lähtemään ennen Pojua ja JVGtä. Ja hiukan otti pannuun myös Ollin väkisin änkeämä klippi jostain Suvi Teräsniskasta ässähuivi kaulassa. Ei ole mitään Suvi Teräsniskaa vastaan, mutta voi nyt hemmetti, hän on henkeen ja vereen Kärppäfani, joten mitän hiton tekemistä hänellä on Ässien kultajuhlien kanssa...Nih!
Porukkaa torilla oli kyllä aika mukavasti ja kun katoin videon torin yhteislaulusta niin aikas hyvin raikas!
Autossa pidin tietty Ässien pipoa päässä ja poikettiin matkalla pikaisesti Häijään K-marketisa. Meitsillä oli hieman ilkikurinen virne naamalla kun yks setä Tapparapaita päällä tuli kaupassa vastaan...hehee.


Ja piruilua jatkaakseni sattui ihan sattumalta Hakametsän jäähalli meidän matkanvarrelle (sattui oikeasti, kaverit asuu tosta ehkä 200m päässä).


Ilta kului hyvää ruokaa syöden ja pelaillen. 


Toi peli oli kauhea! Ainakin mulle. En ymmärtänyt yhtään mitään siitä pelistä ja muiden piti tehdä munkin siirrot kun meitsi oli niin pihalla. Ei tota silti osannut pelata muut kun sisko Katrin, Jussi ja Veikko.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti