tiistai 10. syyskuuta 2013

9 years together

13.8 me vietettiin vuosipäivää ja koska lomaksi oli muutenkin suunniteltu muutamakin reissu ajateltiin ajella ihan vaan lähilomalle Raumalle.

Itse tykkään Raumasta todella paljon, vanha kaupunki on vaan aivan ihana. Rakkaasta naapurikaupungista löytyy myös ihania pieniä kahviloita ja tunnelmaa mitä ei Porista oikein löydy. Saattaa olla että lomamoodi menee aina päälle kun omasta kotikaupungista lähtee retkelle, mutta meillä on Raumalla vaikka kuinka monta lempparipaikkaa ja nyt löyty heti muutama uusi!


Hehee, Rauman lukko. Matti kyllä vastusti vähän tätä kuvaa...=)


Kontion kahvilassa oli ihana pieni takapihan terassi. Meille osu ihan mahtava keli, koko loppuviikon meinaan satoi.
Kitukränn, Suomen kapein katu muistaakseni.

Kaverin suosituksesta mentiin Ravintola Saliin syömään lounasta ja voih, niin hyvää! Sali kahvila on myös supersuosittu.Ravintola Salin herkkuburgeri, niiiiiiin hyvää! JA noi perunat, nams!


Mein piti mennä vielä Rauman merimuseoon käymään mutta se menikin jo kiinni, ajantaju katoaa kun on hauskaa. Otettiin sitten asukuvat siinä edessä,
Päällä oli uusi lempparimekko Hennesistä. Se on kauhian vähän päässyt päälle tänä kesänä kun ekan käyttökerran (kamun polttarit) jälkeen se unohtui siskon luo Tampereelle.


Illaksi mentiin vielä mökille grillailemaan. Mein isän mökki on siitäkin nostalginen paikka että siellä me ekan kerran pussailtiin 16-kesäisinä. =D


2 kommenttia:

  1. Aivan ihana kuosi tuossa mekossa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiks olekkin! Olis sillon tehnyt niin mieli ostaa samaisessa kuosissa shortsit!

      Poista