torstai 26. syyskuuta 2013

Some tome for fall dullness until the sun

Moiks!

Kiroan edelleen itseäni kun järkkärin laturi loistaa edelleen poissaolollaan. Ja sen verran salapoliisityötä tuli tehtyä että sen on melkein 99% varmuudella oltava täällä kotona. Nyt pitäis vaan kääntää ennen reissua kämppä ympäri. Ai niin, enää hintsun reilu viikko ja Mallorca!

Jotenka, luurikuvia jälleen. Käväisin vapaan viikonlopun kunniaksi katsomassa kaikkia ihania Tampereella. Tampere on kyllä vaan mun 2nd favourite Suomen kaupunki.


Hervottoman kokoinen valkosuklaa-porkkanakakku Cafe Elbassa.


Ollaan yritetty totuttaa mein kisua autoelämään ettei se stressais aina niin kauheesti juhannuksena kun viedään se mökille. Neiti pääsi siis mein mukaan kun haettiin mein äiti perjantaina lentokentältä, jännää oli.


Tamperelle on tullut taas kaikkia ihania uusia liikkeitä. Nämä söpöydet löytyivät upeasta sisustuskaupasta Keskustorilta.Pidän periaatteessa ostolakkoa reissuun asti mutta tämä midi-mittainen mekko Cubuksella houkuttelisi melkoisesti. Mutta parhaimmalta se näyttää paljaiden säärien kanssa ja vähän nyt tuntuu siltä ettei syyskelit siihen salli tänä vuonna.Lempimustikkaa! 
Jälkkäritapaksia Piazzassa.


Drinks @ Minibaari


Sunnuntai meni Ikeassa. Ostettiin tämä vitriini mutta koivuna.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti