perjantai 20. syyskuuta 2013

Bag cravings


En muista olenko kertonut täällä blogissa eräästä ominaisuudestani joka liittyy omaan kulutustottumukseeni. Olen meinaan melko pienestä pitäen ollut melkoinen Roope Ankka, joka säästämällä säästää rahaa enkä oikein osaa kuluttaa sitä. Eikä niin että sitä rahaa nyt tarvisi sen suuremmin alkaa kuluttamaan, mutta esimerkiksi 19.v minä säästi melkein kaikki ylppärirahansa. Tietty suurempiin hankintoihin tämä meitsin ominaisuus comes in handy, kuten auton käsiraha yms.


Bag cravingsMutta esimerksi jos saan lahjaksi rahaa, niin laitan ne vain lompakkoon ja se raha menee siihen yleiseen elämiseen. En oikein osaa mennä ostamaan itselleni jotain kivaa ja kauan haluamaani niillä rahoilla. AMK-valmistujaislahjaksi sain ihan liikaa kaikilta lahjarahaa ja säästin niitä siihen kun ostan järjestelmäkameran. Sitten kun oston aika tuli, en löytänyt mistään säästämiäni rahoja. Lopulta ostin kameran ihan itse ja rahat löytyivät jostakin niinkin fiksusta paikasta kuin vaatekaappini muutaman kuukauden jälkeen.

Mutta nyt kun vihdoin monen mätkyvuoden jälkeen saan tänä vuonna palautuksia ja melko reilustikin, niin ajattelin törsätä koko rahan (ok, tätäkin olen hiukan alkanut toppuutella "ei nyt ehkä koko rahaa"). Aion ostaa itselleni laukun joka olisi sitten pitkäikäisempi "vähän parempi laukku".

Tory Burch: Olen alkanut lämpeämään näille, mun mielestä tuo logo on superkiva. Nuo ketjuhihnat vaan vähän mietityttävät.
Alexander Wang: Selailin Polyvoressa Wangin vaatteita ja tämä laukku hyppäs sieltä esiin. Musta melko kiva, klassinen mutta silti ei liian preppy. Liian kallis vaan mun hintaluokkaan ja yli tuhat euroa laukusta on vaan mun mielestä liikaa.
Kors: Kamulla on tämän tyylinen ja salaa aina mittailen sitä. =P Samanlaista ei nyt voi ostaa ja tässä olis väri aikas kohdillaan.
Balenciaga: Näissä Balenciagan laukuissa koristelut on mun mielestä kauniit. Tässä myös hinta esteenä eli yli tonnin menee.
Rebecca Minkoff: Tämän merkin laukut löysin yhdestä saksalaisesta blogista ja tykkään todella. Tästä laukusta on myös ihania kirkkaita värejä. Tämä on silti ehkä hintsun liian pieni siihen tarkoitukseen mihin nyt laukun meinaan hankkia.
Marc Jacobs: Olen alkanut lämpeämään tälle muodolle. Tämä vois olla aika strong contender tuon Korsin kanssa.

Unelmien laukku tietty olis tämä:

Wangin Kirsten laukku. Meillä oli kesällä yhdellä asiakkaalla tämä ja pikkasen kuolasin sitä. =P Tämä on päälle 700€ joka on vielä liikaa.

Myös Lumin laukut ovat mielessä. Aiemmin en ollut niihin niin innostunut mutta käytiin kesällä kaverin kanssa niiden liikkeessä ja sieltä löysin melko monta mallia jotka kotittaisin mielelläni. 

What do you think?

2 kommenttia:

 1. Toi Kirsten on niin sun näkönen!!! Ton Balenciagan näkisin myös sun kädessä. Harmi, ku ne on ne kalliimmat :(

  T:M

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on! Voisko joku taikoa siihen jotkut mega-alennukset!

   Poista