tiistai 26. marraskuuta 2013

Ja se lauantain asu

Tää postaus on nyt melkiin kaks viikkoa roikkunut luonnoksissa niin nyt pusken sen kyllä ulos eetteristä! Vähänkö olen sitten joidenkin asioiden kanssa saamaton!:

Paita: Kirppikseltä, Skort: Zara, Kaulakoru: Ebay, Laukku: kirppis, Kengät: ?

Ihan täydellisesti en saanut kopiotia inspiksen tyyliäni mutta aikas hyvin löysin omasta kaapista vastaavia juttuja. Kerään koneelle kansioon aina inspiskuvia ihanista asuista mutta suurimman osan ajasta en saa niitä toteutettua kun joku key element puuttuu omasta vaatekaapista.

Speaking of which, kuten juttelin valkoisen bleiserin postauksessa, niin mulla on aina ikuisuuslista vaatekaapin hankinnoista. Viime perjantaina käväistiin kaverin kanssa neljän ja puolen tunnin kirppiskierroksella ja löysin kaksi puuttuvaa juttua listalta. Päivittelin koko päivän että miten voi olla sellainen onni että juuri kun sanoo ääneen niitä tarvejuttuja niin ne tulevat eteen. Ja vielä kirpputorilla missä todennäköisyys on vielä pienempi kuin kaupoissa.

Sormukset: Kalevala ja JC

Illalta ei tullut otettua asukuvia kun suuntasimme esitykseen neljäksi ja kaikki nyt ovat varmaan huomanneet että klo 16 ei täällä kotoSuomessa enbää mitään päivänvaloa ole. Mutta vessakuveita:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti