tiistai 17. joulukuuta 2013

Juhlien täyttämä viikonloppu

Omalla kohdalla kaikki tämän pikkujoulukauden suurimmat juhlat osuivat samalle viikonlopulle. Perjantaina oli kaverini valmistujaisjuhlat ja sunnuntaina työpaikan pikkujoulut. Kuten jo aiemmin kirjoittelin molempiin juhliin sain aikaiseksi major asukriiseilyn, jota ei yhtään helpottanut se että molempina päivinä oli myös töissä.

Viime aikoina tuntuu etten saa rauhassa valmistautua mihinkään juhliin vaan tuntia ennen juoksen aivan pähkähulluna pitkin kämppää stressaten. On töitä, juhlat on toisessa kaupungissa yms. Sunnuntai oli silti ihan oma vika, sillä olin ihan itse sen vuoron vapaapäivälleni ottanut mutta hyvin ehdin!

Noh, kuitenkin perjantain asu:


Olin jo melko epätoivoinen juhlien pitkä puku-koodin kanssa mutta löysinkin ihan viimeisellä viikolla tämä mustan mekon Hennesistä. Olisin halunnut sen tumman sinisenä, koska kaikilla on tähän aikaan vuodesta mustaa mutta kaikki koot oli loppu. Tämä oli ihan vihoviimeinen. Mekossa ihaninta oli selkäpuoli. Ostettuani mekon ajattelin vasta avoime selän ongelmaa rintaliivien puolesta mutta laitoin sitten bikinit alle. En vieläkään usko niihin kanafilee-rintsikoihin!


Hiuksia en jaksanut sen kummempaa miettiä vaan kiharsin ja laitoin toispuoleisen kampauksen. Meikkauksessa kävin, käytin vihdoin äidiltä saamani meikkauslahjakortin Make Up Foreverille. Oli aivan ihanaa olla toisen ihmisen meikattava, meikistä tuli ihana, enkä ikänä itse olisi saanut siitä niin hyvää.


Meikkaukseen kuuluu että saa valita 60e arvosta meikkejä ja olinkin jo kaikki miettinyt etukäteen. Valitsin luomivärin, kulmavärisetin ja peitevärisetin. Lisäksi sain anti-stress voiteen kaupan päälle. Molemppiin setteihin olen ihan rakastunut, luomiväri ei ole kovin pigmenttinen  mun mielestä.
4 kommenttia:

 1. Hurjan kaunis mekko! Toi selkäpuoli on tosi kiva :)

  http://diamondsandpearlsbyjulia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juuri selkäpuoleen ihastuin palavasti!

   Poista