tiistai 3. joulukuuta 2013

Lipasto valmiina

Lipastoprojekti siis saatiin valmiiksi ja nyt meillä on olohuoneen kaunistuksena ihana puinen lipasto, joka muistuttaa siinä joka päivä siitä miten ihan omin pikku kätösin sen maalasin. En tiedä iskikö mitenkään erityinen DIY kärpänen tämä projetkin ansiosta, hyvän maalaustilan puute vähän rajoittaa kaiken maailman projekteja joita haluaisin toteuttaa. Samoin kuin vaateprojekteissa se ompelukoneen puuttuminen.


Jotenkin tässä kameran valotuksessa maalitulos näyttää melkoisen epätasaiselta mutta on tasaista vaikka itse sanonkin! Ongelmana nyt on täyttää noi laatikot (noh, tämä kohta ei oo vaikea) ja muistaa mitä niissä on!

Aoin ostaa uudet vetimet tähän kunhan vaan päätän millaiset. Toisaalta löysin sellaisen vanhat mihin saisi kirjailtua mitä laatikko sisältää kun taas toisaalta sellaiset keraamiset vetimet olisivat kovin nätit. Tähän kun vaan tarvii 12 kpl vetimiä niin kovin kalliiksi tulee. Matti kysyy joka kerta kun komppaan jossakin vetimiä "onks niitä oikeesti niin monta?". No on!

Viimeisen maalikerroksen kuivuessa päällisestä niin meni mein karva-apina vähän hiiviskelemään parvekkeelle:Neiti pääsi sitten taas pitkästä aikaa suihkuun. Not so happy anymore...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti