torstai 26. kesäkuuta 2014

My very first baby shower

Omaan kaveripiiriini ei vielä ole siunaantunut pienokaisia joten tänä vuonna tuli koettua elämäni ensimmäiset vauvakutsut. Ystäväni Anna saa pienen käärön kesällä ja me kamut päätimme sitä juhlistaa. Hieman erilaiset vauvakutstu olivat tiedossa sillä vauvahömpötys oli melko minimissä kun Anna on koko muu poppoo on vielä toistaiseksi lapseton.

Ruokia ja ihania koristeita tuli kuvailtua enimmäkseen, oma asu jäi tietty kuvailematta, as usual. Päällä oli lempimekkoni jonka harmikseni jouduin toteamaan ei-enää-niin-täydelliseksi pienoisen laihtumisen vuoksi...Ei enää istukaan kuin hansikas, möh.Värimaailma taitaa paljastaa tulevan sukupuolen...


Itse vastasin juhlienn makeista ja leivoin jo Porissa omenapiirakkaa ja suklaa-brownie-kakkua.


Onnekseni molemmat kakut onnistuivat juhliin mainiosti, seuraavalla viikolla omenapiirakan uudelleenyritys lässähti totaalisesti.Ennen makeita syöpöteltiin superherkkua kanasalaattia.


Täysin toisistamme tietämättöminä olimme melkein kaikki ostaneet lahjoja apinateemalla. Vinkkinä muuten; kamu osti Matkalla lapsien kanssa-matkakirjan tulevalle äidille ja kovin oli mieluinen lahja.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti