lauantai 7. kesäkuuta 2014

Valkoinen löytö

Tämä lauantai tuli vietettyä kamun kanssa rentoutuen eli kierrellen kirppiksiä välittämättä molempien kesälomalle osuneesta kaatosateesta. Tällä lomalla ei niin kauheasti ole jaksanut murehtia tuota säätä, sitten vaan täytyy keksiä muuta tekemistä jos sadepäivä sattuu. Tänään siis kirppiksillä kiertelyä ja kahden tunnin päikkärien nukkumista ilman mitään syyllisyydentunnetta (en tiedä miksi mutta itse poden aina huonoa omaatuntoa päiväunista...).

Löytöjä tuli taas tehtyä, pari lasitölkkiä jäi kutkuttamaan mieltä mutta jätin paikoilleen. Ennen ostin todella paljon vaatteita kirppiksiltä, nykyisin pääpaino on kotitavaroissa ja kirjoissa. Juuri yksi päivä huomasin että kun ihastun johonkin kirjasarjaan (tällä hetkellä Läckbergin romaanit) ei tulisi mieleenkään ostaa niitä kaupasta vaan metsästän niitä kuumeisesti kirppiskiltä ja Kontista. Se metsästys on siinä puolet viehätyksestä. Kerään itselleni Agarha Christien kirjoja ja niille olen asettanut myös melko kovan hintahaarukan, jossa pysyn todella orjallisesti. Tänään täydensin Läckberg sarjaani uusimmalla, mikä on mahtavuutta koska sitä edeltävä on nyt kutkuttavasti kesken. Joudun ehkä vielä perumaan "ei uusia kirjoja" sääntöni tämän sarjan kanssa, nimittäin kolme ekaa kirjaa on vallan lukematta enkä missään ole nähnyt...

Mutta siihen lempparilöytööni tämänpäiväiseltä kierrokselta. Ihana valkoinen pikkulaukku, nahkainen ja suomalaista tekoa. Ihastuin saumojen metalliosiin, tällaista olen jo vähän kaupoistakin katsellut.Eurolla sain tämän ihanan mukaani!2 kommenttia:

  1. Ihana laukku :) Oot saanu taas hyvän blogidraivin päälle!

    T:M

    VastaaPoista