keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Yllätys!

Keskiviikkona ennen helatorstaita suunnattiin kamujeni kanssa kohti Tamperetta ystäväni synttäreille. Teemana oli cocktailjuhlat ja toiveena very stylish pukeutuminen. Huomattiin myös ettemme ehtineet viime vuonna juhlistaa ensitapaamistamme kymmenen vuotta sitten. Joten juhlistetaan sitten yhdennettätoista vuotta. Me siskon kanssa satuttiin ihanien poikien kanssa samalle rippileirille 15-vuotiaina ja ystävyys on säilynyt siitä asti. Mukaan on tullut uusia ihania ihmisiä ja Matinhan tapasin poikien ansiosta.

Päästiin Tampereelle ja iskettiin cocktailherkkujen kumppiin. Ollan isäntä ja emäntä olivat loihtineet ihania pikkupaloja tarjottavaksi, maistoin ekaa kertaa cake-popsejakin.

Sitten ilmoitettiinkin illan yllätysohjelma. Ystäväni menisivät vielä samana iltana naimisiin Finlaysonin kirkossa, Hääyö-tapahtumassa.

Oma kamerani oli edellisellä visiitillä jäänyt siskon luokse mutta alla-olevat kuvat ovat Hannu Jukolan käsialaa, hän toimi seurakunnan puolesta kuvaajana.


 Aivan mahtava fiilis, ihanat häät ja kyyneleitä onnellisen ja ihanan parin rakkaudelle.


Ja kaikki olivat tietysti illan alkuperäisen teeman mukaisesti valmiiksi jo hienosti pukeutuneina!Sunnuntaina tanssittiin häävalssia kun tuore hääpari osallistui tanssikilpailuihin. Oli mahtavaa päästä katsomaan heidän ja muiden tanssia, en ole koskaan tanssikilpailuja ollut katsomassa livenä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti