torstai 10. heinäkuuta 2014

Kesätukka

Joissakin asioissa taidan olla melkoisen saamaton ja yksi sellaisista on eri asioiden varaaminen. Oli se sitten hammaslääkäri, lääkäri, kampaaja, hieronta niin en saa itseäni millään soittamaan yhtä puhelua. Tällä kertaa olen kärvistellyt vanhan läpikuivan hiuskuontaloni kanssa jo vaikka kuinka kauan ja pitkittänyt kampaajalle menoa. Vihdoin ja viimein kaivoin puhelimen kauniiseen käteeni ja rimpautin kampaajalle. Aikaa tähän meni max. 5 minuuttia. Eipäs ollut vaikeaa.

En oikein välitä kampaajalla käymisestä kun järjestän siitä aina kauhean stressin itselleni. Etsiskelen vieläkin sitä täydellistä pituutta, väriä ja tyyliä itselleni ja aina yritän kokeilla jotain uutta. Mutta kun sen uuden miettimiseen ja löytämiseen ja ennen kaikkea kaiken pähkäilemiseen saan kulutettua aivan liian paljon aikaa ja energiaa.

Tällä kertaa kävin aivan ensimmäistä kertaa uudessa kampaamossa Hair Hunterissa kävelykadulla. Yhdessä suunniteltiin väriä ja mallia ja tykästyin kampaajani ehdotuksiin myös. Hair Huntersissa on pesupaikoilla hierovat tuolit, mutta miten sitä ei ihminen koskaan istu siinä pesupaikalla mukavasti. Aina on niska aivan jumissa kun sitä jännittää pesun aikana.
Lopputulokseen olen todella tyytyväinen, työkaverin sanoin olen löytänyt oman värini, aivan kuin aina olisin ollut brunetti.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti