sunnuntai 21. helmikuuta 2010

The actual B-Day party...

Perjantaina vieteltiin sitten synttärijuhlia med ihanat ystäväni. Illan ohjelmassa oli muutama ohjelmanumerokin suunniteltu mm. syöminen, sing star ja tanssimatto. KAikkia ehditiin vähän harrastamaan mutta kun on niin hyvää seuraa niin aika vain kuluu kuin siivillä!

Tälläinen oli tarjonta:Oli mm. suklaamuffineita joita tein Lidlistä ostamastani valmistaikinasta. Oli aika helppo kyllä tehä, autto tohon kiireeseen aika hyvin. Ja oli hyviä!Ekaa kertaa kokeiltiin myös kinkkuhyrriä. Lehtitaikinan väliin tuli kinkku-tuorejuustomössöä ja käärittiin kuin kääretorttu. Hyviä niistäkin tuli...Kun mulla tuntuu olevan kovin nälkäistä kaveria niin ollaan ihan tottumuksesta aina varattu popparia ja pakastepizzaa sitä varten jos ruoka loppuu tai jollakin tulee nälkä. Nytkin meni kolme pussia popparia ja kolme pizzaa...=P Mut must on ihana ruokkia kaikkia, its my favourite thing!!

Illan asun kanssa oli hiukan kiukkua aikaisemmin sillä en oikein löytänyt mitään niin kivaa...päädyin sitten keltaiseen tunikaan joka oli kesällä mun luottovaate...harmi vain että tämä tyttö ei osaa syödä pizzaa ja sekin meni vaihtoon...mutta tässä nyt asukuvat...

Kuvauspaikkana toimi meitin rappukäytävä ja kuvaajana ihanainen Zjanaina! Kiits!

Päällä oli:

Kengät: Euromarket
Säärystimet: kirppis
Leggingsit: Pieces
Musta alatoppi: vila
Tunika: Only
LAukku: kirppis

Kädessä oli poikaystävältä saatu synttärikoru ja niittiranneke. IIhana toi koru, kyl se miun mies alkaa oppia...Baariin päädyttiin sitten melko aikaisin eli klo 1...ilta oli mitä mainioin, kotiin tultiin klo puoli kahdeksan aamulla..

1 kommentti:

  1. Ihana toi viiminen kuva! Luv<3 Oli kyllä ihan mainio ilta! :)

    VastaaPoista