keskiviikko 31. maaliskuuta 2010

Erittäin tuottelias päivä

Tänään suuntasin Hyllymereen aikeissani ostaa keväisiä sisustustavaroita kotiin. Sallin itselleni myös asusteiden ynnä muiden oston. Mutta en vaatteiden. Ja onnistuin! Jee hyvä minä!

Elikkäs, oli taas mahtava päivä kirppiksillä, löysin niin ihania juttuja kotiin. Lisäkis kun mun piti mennä töihin kahdeks niin ei mun tarvinukkaan. Hihii. Ihana tällänen yllärivapaa.

Joten Löydöksiini:Metallinen kulho jota en kerran ostanu ja sei jäi himputisti harmittamaan. Nyt löysin sen hintaan 2€. Sitten keväisen värinen Hemtexin pöytäliina 0,50€ ja kynttilänalunen 0,20€.Musta laukku, ihan käyttämättömänä 0,30€. Luulenpa et mein äiti saattaa kyl vaatia tätä itelleen...=PPirtsakankeltainen kynsilakka pääsiäiseen 0,50€Ja finally la piece de resistance! Iki-ihanat kynttilänjalat joista lähtee ehkä mein uus sisustustyyli tuli meille kotiin hintaan 0,50€/kpl.

Päällä oli aurinkoisen kevätpäivän kunniaksi mun tän hetken ainoot vaaleat housut...Kengät: seppälä
Housut: seppälä
Paita: H&M
Takki: Halpa-Halli
Huivi: mummun tekemä
Laukku: kirppis

Ja ilmoitusasiaa!!! Se on kuulkaa kevät lopullisesti ny. Todistusaineisto: ensimmäinen jätskikiska bongattu Porin torilla!!!!!!!!!Jihuu! Mitäs tykkäilitte löydöistä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti